Meguiars Pad Washer - Sistem spalare bureti de polish

Inlatura reziduurile de polish si ceara de pe bureti.

979,90 RON
cu TVA
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Meguiar's a dezvoltat un sistem rapid de curatare a buretilor din spuma si lana cat timp stau pe masina de polish. Folosindu-se de rotatia masinii de polishat, Pad Washer-ul elibereaza reziduurile persistente de pe bureti. Nici macar nu trebuie sa iti uzi mainile pentru asta. Procesul este simplu iar rezultatele vorbesc de la sine, curata si aproape usuca buretii in cateva minute.

Pad Washer-ul functioneaza cu toate masinile de polishat, deschiderea padului este reglabila pentru orice dimensiune a buretelui ( Meguiars G110, Porter Cable 7424XP, FLEX XC 3401 VRG, și toate mașinile rotative).

Sistemul contine o galeata de 5 galoane, pe care o vei umple cu apa cu detergent pentru bureti (Snappy Clean Boost), echipat cu o grila de insertie. Contine si un capac etans si aparator pentru stropi.

Mod de folosire:

Se introduce buretele in Pad Washer se porneste masina de polishat si se lasa insertia grilei sa va curete buretele. Grila ofera o suprafata pentru a agita buretele si se elibereze rezidurile. Insertia grilei este sustinuta de arcuri, astfel incat pur si simplu trebuie sa apasati buretele importiva ei pana buretele atinge apa. Nu necesita ajustare manuala. Capacul de protectie ajuta sa nu te stropesti. Daca doriti sa uscati buretele ridicati-l din Pad Washer si invartiti-l cateva secunde. 

Galeata se mai poate folosi si ca galeata de spalare. Curatarea buretilor de polishat este un lucru important pentru detailing. Curatarea regulata a buretilor de polish ii face mai durabili si sa isi mentina textura mai mult timp.

Mod de prezentare: 1 bucata 3.3kg si 0,045m3

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare