Lance spuma ingrijireauto.ro Light Version - pentru aparate de spalat cu presiune - Foam lance

Lance spumanta ingrijireauto.ro Light Version, ideala pentru prespalarea autovehiculului impreuna cu Autobrite Magifoam, cea mai buna spuma de prespalare.

184,90 RON
cu TVA
Alege tipul de adaptor:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Aceasta versiune de lance este mai usoara ca versiune din plastic. De fapt, toate lancile de spuma au componente atat din alama cat si din plastic. Deci, lancea de spuma versiunea mai usoara este de asemenea facuta cu piese din alama si piese din plastic. Cu toate acestea, capacul si conectorul sticlei sunt realizate din material "PA", ceea ce reprezinta o rezistenta mai mare la lovituri datorita maleabilitatii ridicate a materialului "PA", astfel ca versiunea mai usoara are mai putine sanse de a crapa cand cade.
Deci, daca versiunea mai usoara pare mai buna decat versiunea din alama, de ce este versiunea mai usoara mai ieftina? Alama are costul mai ridicat si cost mai mare de productie, plus greutatea mai mare, astfel incat pretul versiunii din alama este mult mai mare.

Deci, daca aveți nevoie doar de o lance de spuma pentru spalarea propriei masini sau chiar daca aveti o afacere in detailing auto, versiunea mai usoara este cea mai recomandata. La urma urmei, este sigura, mai usoara, mai ieftina si cel putin la fel de durabila.

Uşor de utilizat, confera o acoperire perfecta a intregului vehicul permitand astfel o curatire de calitate. Permite reglarea jetului de spuma de la jet concentrat la jet tip evantai, precum si a concentratiei de spuma ( funcţie de gradul de murdarie de pe autovehicul).
Recipientul de mixare a spumei este gradat, permitand mixarea solutiei cu usurinta.
Capacitate 1000ml.
In prezent sunt disponibile adaptoarele pentru aparatele Karcher hobby, Lavor,  Parkside - marca LIDL, Merox, Karched HD si Bosch (model vechi si nou), Alto Nilfisk, Stihl, Kranzle si Black&Decker, Sterwins Leroy Merlin, etc (adresati o intrebare daca aveti alt tip de aparat sau orice alta nelamurire).
 
Mod de prezentare: 1 bucata lance spuma, niplu si adaptor la alegere din meniul de optiuni (include furtunas cu filtru si injector de 1.1mm de schimb)
Detalii ale produsului

Referinte specifice

cod UPC
00000303
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare