Producători

Produse vizualizate

Nano Sealing Polish Shine & Seal - WP-1NT Mărește

Wolf's Chemicals Nano Sealing Polish Shine & Seal - WP-1NT

Produs nou

Un produs cu nanotehnologie, cremos si bazat pe solventi chimici ce simultan va imbunatati si proteja aspecul masinii tale.

More details

Lei 115.90 TVA inclus

More info

Wolf’s Chemicals Nano Sealing Polish este un produs cu nanotehnologie, cremos si bazat pe solventi chimici ce simultan va imbunatati si proteja aspecul masinii tale.

Este produsul ideal a fi aplicat inainte de Nano sealant-ul Hard Body.

Foloseste particule de aluminiu precis dimensionate, si chimicale la scara nano pentru a polish-a si a depune un strat foarte fin si reflexiv pe baza de siliciu.

Acest strat este extrem de hidrofob, cauzand scurgerea foarte rapida a apei. Acest beading si sheating, pe langa faptul ca arata foarte bine, are si rolul de a indeparta contaminantii odata cu apa. Acest efect partial de autocuratare va face curatarea de la spalare mult mai sigura si mai usoara.

Wolf’s Chemicals Nano Sealing Polish ofera pana la 3 luni de protectie impotriva elementelor, dar poate fi aplicat inainte de  Wolf’s Chemicals Nano Paint Sealant daca se doreste o durabilitate mult mai mare.

Beneficiile oferite de acest nano sealant nu se termina aici. Stratul rezistent ca sticla va oferi, pe langa aspectul de oglinda si protectie impotriva insectelor, excrementelor pasarilor, razelor ultraviolete ale soarelui si a sarurilor aruncate pe drumuri.

Mod de utilizare

Wolf’s Chemicals Nano Sealing Polish trebuie aplicat intr-un loc cald si uscat, ferit de razele solare.

Poate fi aplicat manual sau cu masina de polish dual action.

Pentru cele mai bune rezultate, recomandam varianta a doua.

Manual, folositi un aplicator de microfibra cu cateva picaturi din produs si lucrati-l pe vopsea/lac folosind presiune medie.


Cu masina Dual action, aplicati produsul cu un burete de finish. 3-4 picaturi de produs sunt suficiente pentru suprafete de 50*50cm. Dupa intindere, lucrati produsul intens la 3000-4000 orbite pe minut (viteza 3-4 pe mjoritatea masinilor de polish dual action.

Permiteti rezidurilor sa stea 15 minute inainde de stergerea cu o microfibra moale.

Pentru a obtine cea mai buna performanta, permiteti produsului sa stea 12 ore inainte de uda sau a aplica Nano sealantul Hard Body.

 

 

Prezentare: recipient 150 ml, ambalaj originalRecenzii

Scrieţi o recenzie

Wolf's Chemicals Nano Sealing Polish Shine & Seal - WP-1NT

Wolf's Chemicals Nano Sealing Polish Shine & Seal - WP-1NT

Un produs cu nanotehnologie, cremos si bazat pe solventi chimici ce simultan va imbunatati si proteja aspecul masinii tale.

Accesorii