Bilt Hamber Atom Mac Water Bore - Migratory Anti-Corossive - Inhibitor de coroziune a metalelor feroase

Inhibitor de coroziune migrator si transmis prin apa pentru a inhiba coroziunea sa apara pe partile metalice.

85,90 RON
cu TVA
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Atom-mac este un inhibitor de coroziune migrator si de contact care se dilueaza in apa inainte de utilizare.

Ofera protectie impotriva coroziunii atat in spatiile deschise cat si in goluri (cavitati). Inhibitorii puternici de coroziune in faza migratorie sunt eliberati din produs si sunt transportati in faza de vapori pentru a forma un scut atomic invizibil impotriva coroziunii metalelor feroase.

 

Protejeaza partea inferioara a vehiculului, golurile de colectare a apei, suprafata de franare, suspensia, bicicletele, echipamentele de gradina si utilajele - oriunde poate aparea coroziunea. Poate fi adaugat la apa de clatire pentru a preveni coroziunea rapida. Sigur pe suprafete vopsite.

 

Mod de folosire:

 

Se dilueaza 2 - 5% in apa si se pulverizeaza pe suprafetele care urmeaza sa fie protejate. Pulverizati discurile de frana si suprafetele dupa spalarea vehiculului si lasati sa se usuce (utilizati 1-2% in apa pe motociclete si biciclete si 5% pe discurile franelor). Pulverizati in cavitati pentru a proteja suprafetele interioare in proportie de 2 ml la litru de apa.

Atom-mac ar trebui diluat la 2-5% pentru a neutraliza sarea coroziva care se arunca pe drumuri iarna, pulverizati liber pe partea inferioara a vehiculului, aceasta rata asigura, de asemenea, o protectie invizibila pentru biciclete, unelte si echipamente. Pentru a utiliza post Deox C sau GEL, sau un tratament de curatare a ruginei o dilutie de 2% in apa de clatire este suficienta pentru a elimina coroziunea si pentru a proteja elementul tratat.

Sigilarea intr-o punga de plastic sau un recipient capteaza inhibitorii de coroziune migratori si adauga o protectie suplimentara. 

 

Atom-mac poate fi utilizat in procesul de spalare cu aparat sub presiune si poate fi aplicat pe intreaga parte de dedesubt a masinii, unde va neutraliza sarea rutiera si va emite inhibitori de coroziune. Trebuie aplicat la sfarsitul fiecarei spalari. Chiar si masinile umede pot fi depozitate in spatii inchise, permitand inhibitorilor migratori sa protejeze intregul vehicul. 

Mod de prezentare: 1 bucata 300ml, ambalaj original.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare