Arata toate imaginile

Bilt Hamber Dynax UB - ceara anticoroziune pentru sasiuri

Dynax UB este o ceara de inalta performanta anti-coroziune care ofera o protectie deosebita, de lunga durata, suprafetelor din otel.

84,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Ultimele produse in stoc
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Contine polimeri elastici care creaza un strat de ceara mai dur care este mai rezistent la abraziune decat acoperirile normale cu ceara, aceasta proprietate permite acestei ceri sa protejeze sasiurile pentru perioade lungi. Spre deosebire de alte produse traditionale cu bitum, Dynax Ub nu se dezlipeste. Dezlipirea acoperirii sasiului accelereaza coroziunea suprafetei otelului. Dynax Ub formeaza un film de culoare maro, cu aspect ceros uscat la atingere.


Dynax UB este capabila sa inglobeze coroziunea existenta asigurand o protectie pe termen lung a suprafetelor pre-corodate si a suprafetelor fara coroziune.


Produsul surclaseaza substantial materialul competitiv in studiile de sare prin pulverizare in conditii de ASTM B117. Nu ar trebui trecut cu vederea deoarece partea de jos a vehiculului si cavitatile sunt intotdeauna expuse la atacul sarii imprastiate iarna pe drumuri.


Mod de folosire:

Pulverizati ceara, ar trebui sa fie aplicata pe suprafete uscate, fara rugina, sub forma de fulgi acoperind zonele, desi inhibitorii de coroziune vor proteja coroziunea existenta.
Dynax Ub va varia in vascozitate cu temperatura ambientala, poate parea de un aspect moale, granulat sau gel lichid. Se aplica cel putin  doua straturi pe suprafata la intervale de 24 de ore. Primul strat amorseaza suprafata si permite straturilor succesive sa formeze o grosime mai mare. Va oferi o protectie excelenta la o gama variata de grosimi- urmareste sa atinga o grosime uniforma uscata de film de aproximativ 80-100 microni.

Mod de prezentare:

  • 1 bucata 750ml, aerosol cu cap de pulverizare standard si teava de fixare pentru a intra in cavitati

sau

  • 1 bucata cutie 1 litru, formula vascoasa pentru aplicarea cu peria sau roller-ul.
Detalii ale produsului

Referinte specifice

cod UPC
00000972
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare