Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Meguiar's DA Microfiber Xtra Cut Disc - Pad polish microfibra diverse dimensiuni

Indepartati defectele severe ale vopselei cu masina de polish DA si padul Xtra Cut Meguiars DA Microfiber!

199,90 RON
cu TVA
Alege dimensiunea
Referinta:
DMX5
Preferat4
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Discurile Meguiars DA Microfiber Xtra Cut sunt concepute pentru a indeparta zgarieturile adanci. Fiecare fir special fabricat din microfibra actioneaza ca un abraziv care face posibila corectia vopselei. Discurile Meguiars DA Microfiber Xtra Cut elimina imperfectiunile de pe vopsea fara a lasa urme!
Discurile Meguiars DA Microfiber Xtra Cut au fost concepute pentru indepartarea defectelor maxime, chiar si pe vopseaua dura.
Sunt concepute fara o interfata de spuma intre talerul masinii de polish si matarialul suport velcro. Aceasta permite transferul maxim de putere de la masina de polish DA; DA Microfiber Xtra Cut asigura o taiere cu 25% mai mult decat discurile de taiere Meguiars DA Microfiber standard!
Utilizati peria pentru paduri pentru curatarea periodica a discurilor in timpul utilizarii. Aceasta va pastra firele de microfibra separate. Discurile Meguiars DA Microfiber Xtra Cut se spala la masina de spalat.


Mod de prezentare: set 2 bucati 5,5"(140mm) sau set 2 bucati 6,25"(159mm)in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului
DMX5

Referinte specifice

upc
00001346
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare