Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Meguiar's Mirror Bright Paste Wax - Ceara Auto

Polish si ceara sub forma de pasta!

129,90 RON
cu TVA
Referinta:
MB0608
Preferat6
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Meguiar's Mirror Bright Paste Wax combina agenti de lustruire blanzi cu protectia durabila de ceara sub forma de pasta. Acest lucru este destul de comun pentru produsele lichide, dar nu si pentru ceara sub forma de pasta. Deci, daca aveti obiectivul de a improspata vopseaua si a adauga luciuc, folosind un singur produs, veti iubi Meguiar's Mirror Bright Paste Wax.
Restaurati stralucirea vopselei, protejand in acelasi timp de factorii de mediu daunatoari cu aceasta formula uimitoare, care a fost creata pentru a va lasa vopseaua cu stralucirea ca de oglinda. Descoperi luciu maxim, profunzime a culorii si reflectii ca de oglinda. Ingredientele naturale si sintetice unice din ceara, ofera o protectie excelenta. Este sigura pentru toate tipurile de vopsele, inclusiv lacuri si emailuri.
Prin combinarea agentilor de lustruire blanzi cu protectia de lunga durata a cerii, economisiti timp fara a fi nevoie sa utilizati o lustruire speciala si o ceara de finish. Va indeparta defectele usoare de pe vopsea, oxidarea, TRF si petele de apa in timp ce etansaza vopseaua pentru o protectie si o stralucire de lunga durata.Mod de prezentare: 1 bucata 227g (8oz), ambalaj original.

Detalii ale produsului
MB0608
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare