Arata toate imaginile

CarPro So2Pure Odor Eliminator Air purifier coating - Neutralizator mirosuri Nano-TiO2

Noua generatie de neutralizatoare de mirosuri este aici: CarPro So2Pure Odor Eliminator!

56,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Ultimele produse in stoc
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Noua generatie de neutralizatoare de mirosuri este aici: CarPro So2Pure Odor Eliminator ( fotocatalizator Nano-TiO2)

CarPro So2Pure este cea mai noua inovatie in tehnologia de purificare a aerului! So2Pure este un strat avansat de purificare a aerului, bazat pe cea mai recenta tehnologie Tio2 nano! in prezenta luminii, se formeaza si se excita oxigenul activ pe suprafetele tratate cu So2Pure, care distruge rapid toti poluantii de dimensiuni mici care au existat anterior sau au aterizat pe acesta suprafata. Aceasta include neutralizarea mirosurilor organice, a fumului de tigara, a vaporilor de benzina, a smogului, a gazelor de esapament, a gazelor de evacuare chimice sau a COV din tesaturile auto, din plastic si toxinele din aer!

So2Pure nu distruge pur si simplu, ci descompune complet reziduurile microscopice in gaz inofensiv si vapori de apa. Intregul proces de descompunere fotocatalica So2Pure este verde in natura. Comparativ cu tehnologia actuala de purificare a ozonului, tehnologia ionica sau HEPA, catalizatorul foto este de departe cea mai eficienta metoda de purificare disponibila pentru tratamentul cu aer. Invelisul durabil So2Pure necesita doar o singura aplicare pentru a va mentine masina curata si purificata. Fiecare aplicare produce un efect de purificare de pâna la 1 an.

So2Pure este sigur, netoxic, cu pH neutru, incolor si inodor si poate fi aplicat pe aproape orice suprafata a interiorului masinilor, cum ar fi plafonul, scaunul, tetiere, tabloul de bord si panourile laterale. in plus, So2Pure acopera suprafetele din interiorul vehiculului si ataca moleculele de miros viitoare când intra in contact cu acesta.

Caracteristici:

 •     Protejeaza de mirosuri pana la un an intreg
 •     1,5X mai puternic decat tratamentul cu ozon
 •     Tehnologie verde
 •     Sigura, netoxica, cu pH neutru, incolora si inodora
 •     Excelent pentru eliminarea mirosurilor in incaltamintea veche


Indicatii:

 •     Curatati si uscati suprafetele murdare inainte de utilizare
 •     Pulverizati So2Pure
 •     Stergeti cu prosop de microfibra
 •     Lasati sa se usuce


Masuri de precautie:

    NU permiteti sa ajunga soarele pe suprafata pana cand aceasta nu este uscata si nu exista produs excesiv pe suprafata

 
Adiţional:

    So2pure este un purificator de aer si va elimina toate mirosurile bune sau rele din interiorul vehiculului dvs. Orice utilizare a odorizatoarelor de aer sau a mirosurilor de orice tip va fi de scurta durata si nu va fi benefica pe termen lung.

 
Intrebari si raspunsuri:

 • Ce este dioxidul de titan si ce este un catalizator foto?

Dioxidul de titan (TiO2) este un metal antimicrobian creat printr-un proces care cristalizeaza minereul de fier titanic intr-o forma nano-lichida. Cand este expus la lumina UV in domeniul sub 400, TiO2 devine si un oxidant fotopolimerizator (PCO), care creeaza radicali hidroxilici si ioni de superoxid, care sunt dezinfectanti de doua ori mai puternici decat clorul si de 1,5 ori mai puternici decat ozonul.

 • Dupa aplicare, produce un miros?

Nu, nu are miros. Daca se aplica pe suprafete cu mirosuri de tutun, acele mirosuri vor disparea.

 • Are lichidul So2Pure un termen de valabilitate?

Practic, nu exista nici un termen de valabilitate. Aceasta solutie ar trebui sa fie pastrata intr-un mediu intunecos si rece, pe termen lung.

 • Dupa ce este aplicata, cat timp rezista?

Cristalele de Titan in legaturile lichide So2Pure care sunt semi-permanente. in cazul anumitor materiale care pot suferi o "indepartare" fizica a startului de suprafata (cum ar fi covoare, covorase si imbracaminte), se recomanda reaplicarea solutiei la fiecare 6 luni.

 • Poate produce lichidul So2Pure orice decolorare a materialului sau orice efect de acoperire pe suprafete solide?

So2Pure lichid poate fi aplicat pe tesaturi, perdele, covoare, lemn, tigle, ceramica, sticla, chiar metal si suprafete vopsite. Daca suprafata este expusa la lumina directa a soarelui, nu se aplica pe suprafetele negre sau foarte inchise, deoarece procesul de oxidare poate elimina anumiti pigmenti de pe suprafete. Lumina interioara nu este suficient de puternica pentru a provoca aceasta reactie oxidativa pe tesaturi si pe suprafete. Cand pulverizati orice suprafata cu lichid So2Pure, este intotdeauna recomandat sa pulverizati mai intai o zona mica (zona de testare) si apoi lasati sa se usuce pentru a va asigura ca solutia nu reactioneaza cu suprafata. Odata ce sunteti increzator ca materialul poate fi tratat in siguranta, pulverizati suprafata pana cand este complet umezita, apoi stergeti cu orice tip de laveta de microfibra pentru a aplica lichidul So2Pure in tesatura (material). Permiteti zonei sa se usuce complet.

 • Exact ce tipuri de mirosuri va elimina lichidul So2Pure?

Se va indeparta aproape orice tip de miros de pe suprafete, deoarece suprafetele tratate vor deveni rezistente la microorganisme, mucegai, bacterii, virusi, fum, mirosuri etc. Se elimina mirosurile din aer cand o suprafata tratata este expusa la o anumita lumina, creand astfel oxidarea fotocatalitica Efectul ionilor de superoxid si hidroxilului.

 • Functioneaza in medii reci, cum ar fi congelatoarele?

Da. Microbii care vin in contact cu o suprafata tratata vor inceta sa mai existe.

 • Are lichidul So2Pure puterea sa elimine mirosurile de tigara din gudron si nicotina care au patruns in suprafete?

Da. Daca o suprafata contaminata de fum este tratata cu solutie de TiO2 PCO, mirosul va disparea in curand. Cu toate acestea, decolorarea cauzata de fum nu dispare. Prin urmare, este recomandabil sa spalati mai intai suprafetele contaminate cu fum care prezinta decolorare inainte de tratament.

 • Cum influenteaza intensitatea luminii capacitatea acestui lichid Nano TiO2 de a crea oxidanti prietenosi care purifica aerul?

Ca o caracteristica a dioxidului de titan, acesta incepe sa produca o oxidare prietenoasa in masa atunci cand este expusa la raze ultraviolete de 400nm sau mai mica. Este mai mult afectata de intensitatea razelor ultraviolete decat de intensitatea luminii in sine. Cu toate acestea, orice poluare a aerului, COV sau miros care vine in contact cu o suprafata tratata cu lichid So2Pure va deveni oxidata.

 • Care sunt unele dintre cele mai populare aplicatii pentru lichidul So2Pure?

Interioare auto, bai, gresie, chiuvete, dusuri, pentru a indeparta si a preveni mirosurile de tutun, cantarele de bucatarie, mobilierul si covoarele (in special daca aveti animale de companie), perdele, jaluzele, ferestre expuse la lumina, mobilier de exterior, jgheaburi de case (pastrati-le fara mucegai), beton sau caramida pe care doriti sa le pastrati fara mucegai, lista continua si continua.

Mod de prezentare: 50ml, 120ml, 1000ml eco-refill, ambalaje originale.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare