Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Liquid Leather Dye Transfer&Ink Stain Remover - Curatator cerneala si transfer culoare si

Curatatorul GT25 de la Liquid Leather este un produs de curatare usor abraziv, pentru indepartarea transferului de culoare si a cernelii de pe articolele de piele.

56,90 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Referinta:
GT25250
Preferat7
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Acest produs trebuie utilizat numai pe piele sigilata si finisata(coated, vopsita, lacuita). Pentru a stabili daca articolul tau din piele este sigilat (finisat), aplica o picatura mica de apa pe o zona ascunsa, asteapta 30 de secunde. Daca apa sta pe suprafata - articolul este probabil sigilat, insa daca este absorbita, este nesigilata.

Agita produsul bine inainte de folosire, stergeti suprafata cu o laveta umeda. Aplicati o cantitate mica de crema (suficient pentru a acoperi pata) si frecati-o usor cu o laveta de bumbac sau un tampon cu o miscare circulara spre centrul petei timp de 15-30 de secunde. Pata trebuie sa inceapa sa se curete.

Indepartati produsul de curatat cu o laveta umeda si uscati locul cu o laveta curata. Repetati daca este necesar. Nu udati prea mult, deoarece acest lucru poate pata suprafata. Folosirea acestui produs poate usca pielea, de aceea este important sa curatati articolul cu un curatator bland ca si Gliptone GT15 si sa hidratati pielea folosind balsamul de piele de la Gliptone GT11 in urma utilizarii sale.

Nota:

Verificati instructiunile de aplicare, acest produs este un produs usor abraziv si trebuie sa aveti grija atunci cand il utilizati. Verificati articolele suspecte de culoare si testati intotdeauna mai intai pe o zona ascunsa. Nu folositi pe suprafete de anilina, nubuc sau suede.

Mod de prezentare: 1 bucata 250ml, ambalaj original.

Detalii ale produsului
GT25250
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare