Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gliptone Liquid Leather Ink Removal Stick - Baton de indepartare a cernelii de pe piele

Baton de curatat cerneala, petele de pix, machiaj sau creioane de pe piele.

64,91 RON
cu TVA
Preferat4
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Un produs sub forma de baton, care elimina petele de cerneala, pix, machiaj, creioane si multe altele de pe pielea sigilata. Pentru a-l folosi, pur si simplu impingeti in sus stickul si aplicati-l pe pata. Frecati-l usor circular, cu degetul pentru 15-20 secunde, lasati cateva minute inainte sa frecati din nou pentru inca 10-20 secunde. Curatati cu o laveta umeda si apoi uscati suprafata cu o laveta curata si uscata. Produsul va dizolva cerneala si o va indeparta, nu doar o va inmuia si raspandi. Nu va indeparta etansarea pielii. Pentru petele de cerneala vechi de cateva zile / saptamani, vor fi necesare mai multe aplicari in cateva zile, iar pata va iesi incet. Batonul este 100% eficient pe cerneala cu bila, dar mai putin eficient pe petele de pix sau marker. Acest produs va elimina, de asemenea, multe pete de pe tesaturi.

 

Atentie, testati inainte de a-l folosi, pe o suprafata ascunsa la vedere. Daca culoarea pielii sau vinyl-ului este estompata sau stearsa nu utilizati.

 

Pentru a stabili daca articolul tau din piele este sigilat (finisat), aplica o picatura mica de apa pe o zona ascunsa, asteapta 30 de secunde. Daca apa sta pe suprafata - articolul este probabil sigilat, insa daca este absorbita, este nesigilata.

 

Mod de prezentare: 1 bucata baton stick 95g. Fabricat in USA.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare