Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Leatherique Prestine Clean

Cel mai bun curatitor pentru toate tipurile de piele de calitate.

84,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Preferat13
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Absolut cel mai bun curatitor disponibil pentru toate tipurile de piele de calitate. Nu contine nici o substanta chimica care ar putea usca sau distruge pielea. Contine un balsam care curata si reconditioneaza pielea, dar mai putin fara ajutorul lui Rejuvinator Oil. Este folosit ca un curatitor al pielii, dupa ce Rejuvinator Oil si-a facut treaba, si ca un produs pentru intretinere. Acest produs este de asemenea un bun curatitor si balsam pentru vinilin si plastic.

Foloseste Prestine Clean de fiecare data cand iti speli masina sau de fiecare data cand vrei sa iti cureti haina de piele, mobila din piele (scaune, fotolii, canapele).

Instructiuni de utilizare:

1. Aspirati interiorul masinii pentru a inlatura marea majoritate a impuritatilor.

2. Aplicati Rejuvinator Oil (cam 125 ml per scaun) folosind propriile maini (puteti folosi si manusi chirurgicale), ori un burete fin, ori un prosop fin si masati pielea astfel incat uleiul sa poata intra in fibrele pielii. Pentru aplicarea acestui ulei se mai poate folosi si o sticla-spray.

3. Dupa aplicare, parcati masina intr-un loc unde soarele poate bate in masina sau in cazul in care afara nu este cald, lasati caldura pornita in masina pentru cateva ore. Trebuie creat efectul de sera in interiorul masinii, pentru a permite solutiei Rejuvinator Oil sa patrunda in fibrele pielii si sa impinga la suprafata toate impuritatile ce au intrat in fibrele pielii de-a lungul timpului.

4. Dupa cateva ore sau chiar o zi de stat in soare sau cu caldura pornita, tapiteria este gata pentru aplicarea Prestine Clean-ului pentru a curata ceea ceRejuvinator Oil a scos la suprafata. Inainte de aplicarea Prestine Clean, tapiteria va fi unsuroasa, lipicoasa, dar nu va speriati pentru ca este doar murdaria ce a fost scoasa la suprafata de Rejuvinator Oil.

5. Pentru aplicarea Prestine Clean puteti folosi un prosop moale. Puneti Prestine Clean intr-un pulverizator si pulverizati pe toata suprafata unde Rejuvinator Oil a fost aplicat. Apoi cu un prosop puteti incepe sa curatati. Prestine Clean nu va inlatura Rejuvinator Oil, ci doar impuritatile de pe suprafata tapiteriei.

6. Este indicat ca Rejuvinator Oil sa fie folosit de 2-4 ori pe an, in functie de cat de murdara este tapiteria, iar Prestine Clean de fiecare data cand spalati masina. In felul acesta, veti putea mentine tapiteria curata tot timpul.

Rejuvinator Oil si Prestine Clean nu contin ingrediente chimice sau uleiuri minerale ce pot dauna fibrelor pielii.

P.S: Aceste 2 produse sunt recomandate si articolelor de mobila din piele (canapele, fotolii) cat si imbracamintei din piele.

 

Review disponibil pe detailing-club.ro.

Prezentare: 1000 ml, 500ml sau 250ml Prestine Clean ambalaj original.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00000675
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare