Producători

Produse vizualizate

Gliptone Liquid Leather GT12A Gentle Cleaner - curatator piele

Produs nou

Liquid Leather GT12A este o solutie de curatare concentrata, vascoasa, pentru pielea murdara sau neglijata din masina sau pentru mobila cu piele sigilata.

More details

Atentie, stoc limitat!

Lei 32.90 TVA inclus

More info

Liquid Leather GT12 este o solutie de curatare concentrata, vascoasa, pentru pielea murdara sau neglijata din masina sau pentru mobila cu piele sigilata.

Curata in siguranta produsele din piele fara a deteriora cusaturile avand pH neutru. Curata toata pielea autovehicolului rapid si complet inainte de a folosi balsam fara utilizarea apei.
GT12A Gentle Cleaner are o culoare naturala, asemanatoare cu cea a mierei si contine glicerina care inmoaie pielea.

Instructiuni de utilizare:

Aspirati/stergeti cu o laveta umeda suprafata ce e nevoie a fi curatata.

Aplicati economic cu o perie foarte moale sau o laveta si intindeti usor pe suprafata, apoi masati usor (nu frecati puternic!). Se lasa sa actioneze 5 minute apoi puteti stergeti cu o laveta umeda. Repetati daca este necesar. Lasati sa se usuce in mod natural. Puteti folosi balsamul GT 11 Leather Conditioner pentru a lasa pielea moale si un miros de piele de cea mai buna calitate.

Acest tratament va lasa pielea curata si moale, mirosind grozav.

Recomandat de Rolls Royce Enthusiasts Club Interior Care and Renovation Seminars, produsele Gliptone Liquid Leather  sunt utilizate sau vandute de: Rolls-Royce, Jaguar, Ferrari (Maranello Concessionaires), Aston Martin, TVR, Bristol Cars, Saab GB, si multi specialisti si entuziasti de ingrijirea masinii.

Imaginea este cu titlu de prezentare.

Mod de prezentare: varsat, 240ml sau 500ml in recipient pet, in functie de ce se alege din meniul de optiuni de langa pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gliptone Liquid Leather GT12A   Gentle Cleaner - curatator piele

Gliptone Liquid Leather GT12A Gentle Cleaner - curatator piele

Liquid Leather GT12A este o solutie de curatare concentrata, vascoasa, pentru pielea murdara sau neglijata din masina sau pentru mobila cu piele sigilata.

Accesorii

Descărcări

gliptoneleathercareguide

Ghidul Gliptone de curatare piele

Descărcări (0)