Producători

Produse vizualizate

Gliptone Liquid Leather Gentle Cleaner GT15 - curatator piele

Produs nou

Curatare normala de intretinere pentru utilizarea pe piele veche si noua sau piele impermeabilizata cu sealant.

More details

Lei 25.90 TVA inclus

More info

Liquid Leather Gentle Spray Cleaner GT15 este o solutie de curatare conceputa pentru curatarea de rutina, pentru pielea din masina sau pentru mobila cu piele sigilata.

Curatarea pielii in mod regulat va ajuta pielea sa-si pastreze aspectul ca nou. GT 15 Gentle Cleaner este un detergent de intretinere sigur pentru utilizarea pe pielea tratata cu sealant, usor murdara si pentru pielea corrected grain. De asemenea curata in siguranta si eficient tesaturile si Alcantara. GT 15 Gentle Cleaner poate fi folosit in fiecare saptamana daca se doreste pentru zonele supuse contactului cu mana si parul si pentru curatarea pielii inainte de a folosi balsam. Cei care lucreaza cu pielea au incredere ca acest  produs curata si mentine pielea.
De asemenea, de mare folos pentru costumele de motociclist, haine de piele, cizme, sei si genti de mana!

Mod de folosire:

Pulverizati cu usurinta pe piele, lasati timp de aproximativ 20 de secunde apoi stergeti murdaria cu o laveta umeda sau un prosop de hartie. Daca pielea este foarte murdara, frecati usor cu o laveta moale sau cu o perie de piele moale - nu frecati exagerat cu presiune. Folositi balsam pentru a inmuia si a impiedica craparea si a restabili mirosul traditional de piele.

Nu utilizati pe pielea Suede, Nubuck sau Aniline. Efectuati intotdeauna un test intr-o zona ascunsa inainte de aplicare.
Imaginea este cu titlu de prezentare

Prezentare: 500ml (cu pulverizator) sau 240ml, mostre, in recipient pet.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Gliptone Liquid Leather Gentle Cleaner GT15  - curatator piele

Gliptone Liquid Leather Gentle Cleaner GT15 - curatator piele

Curatare normala de intretinere pentru utilizarea pe piele veche si noua sau piele impermeabilizata cu sealant.

Accesorii