Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gliptone Liquid Leather Conditioner With Repellent GT13 - Balsam/Sealant Piele - diverse cantitati

Reface, catifeleaza si protejeaza pielea care a fost supusa conditiilor exterioare cu protectie pentru apa, ulei si murdarie.

271,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Preferat6
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

GT 13 balsam cu proprietati de respingere a murdariei, apei si uleiurilor proiectat pentru a fi utilizat pe pielea expusa la conditiile exterioare. Balsamul este ideal pentru pielea de pe motociclete, pentru masinile de epoca cu tapiteria din piele care nu au plafon si nu sunt acoperite, echipamente ecvestre si sportive din piele, jachete si genti de mana.
Cu o formula non grasa, protejeaza, inmoaie si restaureaza pielea respingand murdaria, uleiul si apa.

Mod de folosire:

Inainte de aplicare curatati pielea cu GT 15 Gentle Cleaner pentru intretinerea regulata sau cu GT 12 Intensive Cleaner pentru curatare intensiva. Aplicati apoi balsam GT 13 Conditioner With Repellent cu moderatie cu o carpa moale sau un aplicator de microfibra, frecand bine pielea. Lasati 24 de ore si nu indepartati solutia. Un singur tratament impermeabilizeaza pielea. Pentru rezultate foarte bune aplicati alte doua straturi la interval de 24 de ore. Asteptati 24 de ore inainte de a supune pielea la conditii de umiditate.

Atentie: Nu folositi pe pielea Suede, piele brevetata sau alte articole.

Recomandat de Rolls Royce Enthusiasts Club Interior Care and Renovation Seminars, produsele Gliptone Liquid Leather  sunt utilizate sau vandute de: Rolls-Royce, Jaguar, Ferrari (Maranello Concessionaires), Aston Martin, TVR, Bristol Cars, Saab GB, si multi specialisti si entuziasti de ingrijirea masinii.


Mod de prezentare: 1 bucata 250ml sau 1 litru, ambalaj original, in functie de optiunea aleasa din meniul de langa pret.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00001884
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare