Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Autobrite Curious Top Gloss Shine 1L- stralucire fara efort

 Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort

97,90 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat4
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere
Vrei o stralucire fara efort? Curious Top Gloss Shine te ajuta instant. Este asa usor sa il folosesti si poti obtine acea stralucire ''ca de ceara'' in cateva minute fara sa freci sau sa polishezi suprafata. Pur si simplu reflexie de oglinda care dureaza.
Prima data spala suprafata cu un sampon si o manusa folosind metoda celor 2 galeti, apoi limpezeste masina. Aplica Top Gloss dintr-o galeata, manual, fie pulverizat cu lancea de spumare sau cu un pulverizator.

Curious Top Gloss este potrivit pentru a fi folosit cu orice pulverizator sau lance de spumare. Potrivit pe toate tipurile de lac/vopsea si finisaje inclusiv metal, cauciuc, plastic, sticla si vinyl.

Instructiuni de utilizare:

In lancea de spumare utilizati Top Gloss Shine precum o spuma de prespalare: Diluati aproximativ 200ml solutie cu 800 ml apa, agitati usor si pulverizati pe automobil. Lasati sa stea pe masina 5-10 minute si apoi limpeziti. Uscati cu un prosop de uscare de microfibra si e gata!

In pulverizatoare precum Gloaria Foamy Clean 100 sau FM10 mixati aprox 30ml solutie cu 970ml apa si acoperiti masina cu spuma.  Lasati sa stea pe masina 5-10 minute si apoi limpeziti. Uscati cu un prosop de uscare de microfibra si e gata!

Pentru utilizarea cu galeata, turnati aprox. 200ml solutie in galeata si umpleti galeata cu apa. Chiar daca spuma obtinuta nu este cea mai calitativa, lubricitatea va fi maxima si veti simti diferenta. Aplicati cu un burete sau manusa, dupa cateva minute limpeziti si uscati.

Aplicarea cu mana - pulverizati Top Gloss Shine pe masina cat aceasta este inca uda apoi stergeti cu o laveta sau prosop.

Prezentare:  1000ml - ambalaj original.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare