Producători

Produse vizualizate

 Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort Mărește

Autobrite Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort

Produs nou

 Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort

More details

Lei 44.90 TVA inclus

More info

Vrei o stralucire fara efort? Curious Top Gloss Shine te ajuta instant. Este asa usor sa il folosesti si poti obtine acea stralucire ''ca de ceara'' in cateva minute fara sa freci sau sa polishezi suprafata. Pur si simplu reflexie de oglinda care dureaza.
Prima data spala suprafata cu un sampon si o manusa folosind metoda celor 2 galeti, apoi limpezeste masina. Aplica Top Gloss dintr-o galeata, manual, fie pulverizat cu lancea de spumare sau cu un pulverizator.

Curious Top Gloss este potrivit pentru a fi folosit cu orice pulverizator sau lance de spumare. Potrivit pe toate tipurile de lac/vopsea si finisaje inclusiv metal, cauciuc, plastic, sticla si vinyl.

Instructiuni de utilizare:

In lancea de spumare utilizati Top Gloss Shine precum o spuma de prespalare: Diluati aproximativ 200ml solutie cu 800 ml apa, agitati usor si pulverizati pe automobil. Lasati sa stea pe masina 5-10 minute si apoi limpeziti. Uscati cu un prosop de uscare de microfibra si e gata!

In pulverizatoare precum Gloaria Foamy Clean 100 sau FM10 mixati aprox 30ml solutie cu 970ml apa si acoperiti masina cu spuma.  Lasati sa stea pe masina 5-10 minute si apoi limpeziti. Uscati cu un prosop de uscare de microfibra si e gata!

Pentru utilizarea cu galeata, turnati aprox. 200ml solutie in galeata si umpleti galeata cu apa. Chiar daca spuma obtinuta nu este cea mai calitativa, lubricitatea va fi maxima si veti simti diferenta. Aplicati cu un burete sau manusa, dupa cateva minute limpeziti si uscati.

Aplicarea cu mana - pulverizati Top Gloss Shine pe masina cat aceasta este inca uda apoi stergeti cu o laveta sau prosop.

Prezentare: 500ml - ambalaj HDPE cu eticheta originala, 1000ml - ambalaj original sau 5 litri - ambalaj original.

Recenzii

Nota 
2017-02-23

Recomand Top Gloss Shine!

Cand am luat acest produs, m-am gândit la un produs pe care să il pot folosi in perioada rece a anului atunci cand nu reușesc sa spal mașina acasa si trebuie sa apelez la spălătorii tip Self.

Mi-a ușurat enorm munca. Dupa spălarea propriu-zisă am clătit mașina apoi am pulverizat Top Gloss , am lăsat puțin sa acționeze si am clatit din nou . Rezultatul :
Fffff putina apa a ramas de șters .. si aspectul care il da la final este unul care mi-a depășit așteptările
Am sa il folosesc si de acum înainte!

Write your review!

Scrieţi o recenzie

Autobrite Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort

Autobrite Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort

 Curious Top Gloss Shine - stralucire fara efort

Accesorii