Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Meguiar's Ultimate Waterless Wash&Wax Anywhere - Solutie spalare si ceruire fara apa

Spalare fara apa, speli si aplici ceara in acelasi timp!

Citeste mai multShow less
114,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
G3626
Preferat5
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Ridica in siguranta murdaria lasand in urma un strat protector de ceara hidrofoba. In doar 15 minute aceasta solutie de spalare fara apa cu formula de ceara, poate transforma aspectul neplacut si murdar al masinii intr-unul uimitor lasand masina curata si stralucitoare si asta fara o picatura de apa. In plus, in functie de cat de murdara este masina, o singura sticla de Meguiar's Ultimate Wash & Wax Anywhere, impreuna cu cateva prosoape de microfibra pot spala si cerui pana la patru masini de dimensiuni medii.
Meguiar's Ultimate Wash & Wax Anywhere este perfect pentru locuitorii din mediul urban, pentru cei cu acces limitat la apa, pentru cei care au ajuns intr-o locatie unde masina trebuie sa arata perfect, sau nu au spatiu suficient pentru spalarea unei masini. Cu acest produs, puteti curata si reda stralucirea oricarui vehicul. Majoritatea solutiilor de spalare fara apa fac o treaba buna de curatare, dar nu lasa nici o protectie. Cele mai multe solutii quick detailers adauga stralucire, dar ofera o capacitate mica de curatare. Cu Meguiar's Ultimate Wash & Wax Anywhere, veti obtine totul!

Mod de utilizare:

Pur si simplu pulverizati pe suprafata vehiculului si apoi stergeti cu un prosop de calitate de microfibra. Chimia unica asigura o finisare fara zgarieturi atunci cand este utilizata conform instructiunilor, deoarece lubrefiantii si agentii de curatare speciali elibereaza in siguranta si apoi indeparteaza usor murdaria. Apoi efectuati o stergere rapida cu un alt prosop de uscare curat si uscat pentru a lasa suprafata frumoasa, stralucitoare si ceruita. Solutia este sigura pentru utilizarea pe toate tipurile de roti, cauciuc, vinyl si sticla.

Mod de prezentare: 1 bucata, ambalaj original 768ml(26oz).

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
G3626
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare