Producători

Produse vizualizate

Preț redus! Prima Amigo Polymer Glaze Mărește

Prima Amigo Polymer Glaze

Produs nou

Prima Amigo este un glaze pe baza de polimeri. Umple micile defecte pregatind vopseaua pentru aplicarea cerii sau a sealantului. 

More details

Lei 69.68 TVA inclus

-25%

Lei 92.90 TVA inclus

More info

Prima Amigo este un glaze pe baza de polimeri. Umple micile defecte pregatind vopseaua pentru aplicarea cerii sau a sealantului. Lasa in urma un finish lucios si  alunecos, uimitor indeosebi pe culorile inchise.

Prima Amigo ofera toate proprietatile unui fin glaze fara a impiedica aderarea cerii sau a sealantului pe vopseaua/lacul masinii tale.

Prima Amigo nu contine silicon, ceruri si nu lasa in urma praf.

 

Daca ai incercat vreodata sa indepartezi ultimele urme de polish pe o masina neagra, vei aprecia mult Prima Amigo. Folosit cu masina de polish, vei reusi sa indepartezi cele mai mici imperfectiuni ale vopselei lasand in urma un negru ''adanc'' si limpede precum cristalul. Celelalte culori isi vor intensifica stralucirea.

 

Instructiuni de utilizare:

 

Agitati bine! Folosiți numai pe vopseaua curata, rece și ferita de razele soarelui. 

Poate fi aplicat manual; Cu toate acestea, folosind  o masina de polish, dual action (orbitala) - Ero600 și un burete moale de polish veti obtine cele mai bune rezultate. 

Aplicați un strat subțire pentru un burete moale de polish. Utilizați padul pentru a răspândi produsul uniform pe vopsea înainte de a începe lustruitul. Lucrați o zona de 50cm pe 50cm si deplasati masina de polish încet in linii drepte, folosind presiune foarte ușoară. 

In cazul aplicarii manuale, aplicati si intindeti Prima Amigo cu un burete aplicator, fara presiune.

Îndepărtați rezidurile cu o microfibra de înaltă calitate

Evitați plasticul și cauciucul.

Prezentare: 1 bucata, 16 oz (483 ml), sticla cu dop flip top.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Prima Amigo Polymer Glaze

Prima Amigo Polymer Glaze

Prima Amigo este un glaze pe baza de polimeri. Umple micile defecte pregatind vopseaua pentru aplicarea cerii sau a sealantului. 

Accesorii