Nanolex Microfiber Wash - detergent microfibra

Detergent microfibra cu surfactanti amphoterici cu proprietati incredibile de curatare care previn striatiile, nu lasa urme, si curata microfibrele putandu-le folosi in siguranta in procesele viitoare.

49,90 RON
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Referinta:
NXMW07
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Ca un pasionat de ingrijirea masinii niciodata nu poti avea prea multe prosoape din microfibra, deoarece aceastea joaca un rol important in aproape fiecare proces de detailing. Cu toate acestea prosoapele de microfibra de calitate buna sunt scumpe si trebuie avut grija de ele in mod corespunzator.
Spre deosebire de detergentii pe baza de pulbere, Nanolex Microfiber Wash detergent lichid se dizolva complet si nu lasa cristale de sapun inatrite in prosoape. Nu contine inalbitor, balsam sau agenti de inmuiere care sa duca la distrugerea structurii materialelor de microfibra. Este potrivit pentru: bureti de microfibra, paduri de microfibra, prosoape de uscare, manusi de microfibra, aplicatoare de microfibra, microfibra Suede, etc pentru a proteja structura si functionalitatea microfibrei.
Structura speciala, fara parfum si inalbitor, asigura o indepartare riguroasa a reziduurilor atat de delicat fara sa distruga proprietatile microfibrei.

Se recomanda sa folositi 50ml detergent Nanolex Microfiber Wash pana la 10kg microfibre.
A fost dezvoltat, testat si produs in Germania.

Mod de prezentare: 1 bucata 750ml, ambalaj original.  

Detalii ale produsului
NXMW07
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare