Arata toate imaginile

Valet Pro Classic All Purpose Cleaner - Curatator universal APC concentrat

Curatator concentrat APC, spumare controlata pentru a evita supra utilizarea, miros de citrice proaspete si piersici. Indeparteaza insectele zdrobite si grasimile usoare.

46,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
IC4-1L / IC4-5L
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Produsul Clasic All Purpose Cleaner, este exact ceea ce descrie numele. Acesta a fost proiectat pentru utilizarea in interiorul autoturismului pe aproape orice suprafata si functioneaza prin emulsionarea murdariei facand-o usor de indepartat de pe plastic, covoare, suprafete netede ...
Aceasta putere de curatare excelenta are un cost redus si un raport de dilutie foarte flexibil de pana la 1:10.

Mod de folosire:

Diluati pana la 1:10 pentru plasticul din interior si tesaturi textile, apoi pulverizati pe o mica zona si asteptati sa actioneze 5 minute. Aceasta permite solutiei sa dizolve murdaria care este penetrata adanc in porii plasticului sau a materialului. Agitati cu o perie moale, apoi stargeti cu o microfibra curata. Continuati pana cand zona este curata.

Diluati pana la 1:5-10 pentru insectele zdrobite, pulverizati locul afectat, lasati 2-3 minute sa actioneze, apoi clatiti cu un aparat de spalat cu presiune. Continuati sa spalati masina normal.

"Classic All Purpose Cleaner este unul dintre produsele originale ale lui ValetPRO si va va servi bine. Nu au fost facute schimbari, deoarece acesta este un produs excelent care functioneaza bine, desi este proiectat pentru utilizare in interior, performeaza excelent atunci cand indeparteaza insectele zdrobite de pe exteriorul vehiculului dvs. Facand acest produs minunat, suntem mandri sa il vindem. " Gregory Spink, Managing Director, Valet Pro.

Mod de prezentare: 1 bucata 1 litru sau 5 litrii - ambalaje originale, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului
IC4-1L / IC4-5L

Referinte specifice

cod UPC
00000804
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare