Nanolex Microfiber Cloth Purple - laveta microfibra mov

Prosoapele Nanolex din microfibra au fost concepute pentru a elimina orice fel de reziduuri de la suprafata cu usurinta.

28,90 RON
cu TVA
Referinta:
NXMFP01 / NXMFP03
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Atunci cand lucrezi cu protectii ceramice, ceara si sealant nu este nimic mai rau dacat sa nu reusesti sa stergi reziduurile lor rapid si complet, iar orice esec in acest sens are consecinte grave. Prosopul de microfibra Nanolex minimizeaza acest risc deoarece dispune de o bucla ultra scurta inchisa si stransa care ridica cu usurinta aceste reziuuri oferind rezultate fara pete si urme de fiecare data. Nu se va intinde si isi va pastra suprafata neteda si aderenta foarte bine.
Prosopele de microfibra Nanolex sunt tesute fara margini, ceea ce face aproape imposibil sa zgarie vopseaua chiar si cea foarte moale.
Fiind realizate din 25% poliamida si 75% poliester este foarte durabila si poate fi spalate foarte des fara a-si pierde caracteristicile unice.

Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.  


 
Mod de prezentare: 1 bucata 40x40cm, culoare mov. 

Detalii ale produsului
NXMFP01 / NXMFP03
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare