Producători

Produse vizualizate

Ultra Soft Microfiber Rinseless Wash Mitt - Manusa microfibra spalare fara clatire

Produs nou

In sfarsit - o manusa de spalare speciala pentru spalarea fara clatire!

More details

Stoc epuizat

Lei 42.90 TVA inclus

More info

Ultra Soft Microfibre Rinseless Wash Mitt este prima manusa proiectata exclusiv pentru a fi utilizata cu spalarea fara clatire. Fibrele moi, lungi, prind murdaria si praful in timp ce utilizati o spalare fara clatire pentru a le indeparta in siguranta din vopsea. Datorita microfibrelor super-moi, nu riscati sa va zgariati vopseaua cu resturi de pe suprafata. Nu lasati vremea precara, restrictiile de apa sau lipsa de prosoape din microfibra sa va opreasca sa aveti masina cea mai curata posibil. Manusa are niste fibre deschise special pentru a prinde murdaria si praful in siguranta si pentru a le indeparta de pe suprafata.
Fibrele cu deschidere deschisa creeaza o mai mica frecare decat o fibra normala cu bucla, gasita pe majoritatea prosoapelor. Mai putina frecare = sansa redusa de a induce semne pe vopsea!
Fibrele super-moi utilizate in fabricarea Ultra Soft Microfibre Rinseless Wash Mitt nu sunt indoite, ceea ce inseamna ca ele pot sa prinda si sa inglobeze mai mult murdaria si praful si sa le indeparteze in siguranta de pe suprafata.
Atunci cand este asociata cu solutii de spalarea fara apa, gen: No  Rinse Wash&Shine, Meguiar"s Ultimate Waterless Wash&Shine, CarPro ECH2O Waterless Wash etc., vopseaua dvs. va fi curata si limpede fara a imprastia vreodata o picatura de apa. Fibrele deschise sunt, de asemenea, rapide pentru a elibera murdaria inglobata atunci cand este frecata de protectia  Grit Guard-ului, permitandu-va sa lucrati rapid fara teama de contaminare din panourile anterioare.

Poate fi spalata in mod normal ca celelalte produse din microfibra. Dispune de o manseta durabila, elastica care mentine manusa in siguranta, precum si o bucla atasata pentru uscarea suspendata. Captuseala de calitate este, de asemenea, durabila si nu se va dezintegra dupa expunerea la apa.

Mod de folosire:

Scufundati manusa in solutie pentru saturatie totala. Lasati manusa sa alunece fara efort pe vopsea. O data complet saturata, manusa, va aluneca fara efort pe vopsea apucand murdaria si praful, lasand suprafata curata. Aceleasi fibre deschise, de asemenea, elibereaza rapid murdaria care a fost prinsa, oferindu-va o manusa curata dupa ce o clatiti si reducand riscul de contaminare pe panourile noi.

Mod de prezentare: 1 bucata manusa microfibra.

 

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Ultra Soft Microfiber Rinseless Wash Mitt - Manusa microfibra spalare fara clatire

Ultra Soft Microfiber Rinseless Wash Mitt - Manusa microfibra spalare fara clatire

In sfarsit - o manusa de spalare speciala pentru spalarea fara clatire!

Accesorii