Valet Pro - Enzyme Odour Eater - Neutralizator mirosuri

Acest produs elimină, nu mascheaza, mirosurile neplăcute și, de asemenea, descompune sursa organica precum bacteriile care produc mirosurile, ceea ce face mult mai ușoara îndepărtarea petelor de pe covoare și tapițerie.

37,90 RON
cu TVA
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Alege cantitatea dorita:
Love0
Add to wishlist
Related products
Descriere

Valet Pro Enzyme Odour Eater a fost creat pentru a indeparta mirosurile din autovehicule prin eliminarea sursei mirosului (partea unde bacteria prospera). Pulverizati pe suprafata cu probleme pana cand este umeda, lasati produsul sa se usuce natural. Odata suprafata uscata, mirosurile ar trebui sa dispara. Mirosurile mai puternice s-ar putea sa necesite o aplicare suplimentara. 

Acest produs actioneaza atata timp cat este umeda suprafata. In cazul mediilor cu temperatura ridicata si uscare prematura a solutiei, s-ar putea sa fie necesara reaplicarea produsului.

Elimină, nu mascheaza, mirosurile neplăcute și, de asemenea, descompune sursa organica precum bacteriile care produc mirosurile, ceea ce face mult mai ușoara îndepărtarea petelor de pe covoare și tapițerie.

- sigur de utilizat pe toate suprafetele absorbante

- se poate dilua pana la 1:5

- indeparteaza petele organice precum ceai, cafea, sange, mucegai etc.

- inlatura mirosurile asociate cu laptele, urina, voma si mucegaiul

- elimina mirosul de caine si fum de tigara din autoturisme

Are pH neutru.

Mod de utilizare:

Aspirati suprafetele pentru a indeparta mizeria.

Folositi solutia concentrata sau diluata pana la 1:5 (nu exista riscul de supradozare). Pulverizati pe suprafata cu probleme pana cand este umeda, lasati produsul sa se usuce natural. Odata suprafata uscata, mirosurile ar trebui sa dispara. Mirosurile mai puternice s-ar putea sa necesite o aplicare suplimentara. 

Acesta poate fi folosit pe masini si, de asemenea, acasa sau la locul de muncă.

Are un miros placut de lamaie.

Un produs excelent care poate fi diluat până la 1:5 (varianta la 1litru - produs concentrat). Varianta la 500ml este RTU (ready to use - pregatit de utilizare)

Nota: Acest produs nu trebui utilizat impreuna cu produse dezinfectante intru-cat acestea ucid enzimele din produs (enzimele sunt ingredientul principal al Valet Pro Enzyme Odour Eater).

Prezentare: 500ml, ambalaj original cu pulverizator - produs gata de utilizare si 1000ml ambalaj original - produs concentrat

Detalii ale produsului
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in