Chemicals Guys Purple Stuff Grape Soda Scented Air Shizzle&Odor Eliminator- odorizant cu miros de suc de struguri

Odorizant neutralizator mirosuri neplacute cu miros de suc de struguri. Aroma pe bază de apă nu va pata materialele textile, covoarele sau tapițeria. Gata de utilizare, dar pot fi diluat dacă se dorește.

22,90 RON
cu TVA
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Alege cantitatea dorita:
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Descriere

Enzimele naturale continute in Purple Stuff Grape Soda Air Freshener& Odor eliminator, lucreaza nu numai sa elimine mirosurile neplacute ci si le reduce pe cele noi. Acest odorizant este concentrat si are miros delicios, fructat, dulce de suc de struguri sau must. Se poate folosi ca atare sau se poate dilua dupa cum doresti. Mașini, bărci, hoteluri, restaurante, acasa, pe covoare și tapițerie și multe altele zone, utilizați oriunde aveti nevoie de un parfum curat si proaspat.

Mod de folosire:

Inainte de a folosi produsul trebuie curatata supratata afectata si se inlatura orice pata. Produsul se poate dilua dupa nevoie, daca il folositi nediluat pulverizati cu moderatie. Pulverizati peste suprafata si va puteti bucura de un miros foarte placut de suc de struguri, produsul se usuca pe suprafata (pulverizati mai putin, dureaza mai mult si asa nu saturati zona). Deoarece acest produs este si un neutralizator de mirosuri se recomanda a se folosi pe scaune, carpete, mocheta, manerele portierelor, guri de ventilatie, tablou de bord, volan si in orice loc unde ar trai bacteriile. Se mai poate folosi in scopuri casnice, in bai, garaje, toalete, sali de gimnastica si in orice locatie care ar avea nevoie de Purple Stuff Grape Soda Air Freshener& Odor eliminator.

Mod de prezentare: 1bucata 473ml, pulverizator inclus, ambalaj original

Detalii ale produsului
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in