Producători

Produse vizualizate

Chemicals Guys Chuy Bubble Gum Air Freshener&Odor Eliminator- Odorizant auto

Produs nou

Atentie, stoc limitat!

Lei 22.90 TVA inclus

More info

Miros dulce de guma delicioasa, avertizare de miros extrem de fericire care te duce in urma amintirii de cand ai fost mic.

Elimina mirosurile neplacute si reduce noile mirosuri aparute de-a lungul timpului.

Formulat sa reziste de 5 ori mai mult decat odorizantele auto conventionale.

Parfumul subtil rezista mai multe saptamani.

Enzime naturale eliminatoare de mirosuri.

Intr-un test de miros, 10 din 10 persoane legate la ochi au identificat corect mirosul de guma. Nu crezi? Incearca-l pentru tine!

Elimina cu usurinta mirosurile de alimente și mirosuri cauzate de animale de companie din orice masina, camion, sau RV. Excelent pentru uz casnic si hoteluri. O pulverizare este tot ce ai nevoie pentru un vehicul full size. Cei de da Chemicals Guys au proiectat acest odorizant cu eliminatori de miros activi si neutralizanti pentru a elimina rapid mirosurile nedorite chiar de la sursa.

Se poate folosi in: masini, barci, hoteluri, restaurante, afara, pe covoare si tapiterie, sali gimnastica, zone cu animale de companie, garaje, bai și multe altele.  Folositi-l oriunde este nevoie de un nou parfum curat.

Mod de folosire:

Curatati zonele cu o solutie curatatoare si o perie pentru tapiterie pentru a elimina orice pata inainte de a folosi produsul. Concentrat- intotdeauna diluati dupa nevoie. Pentru ca acest produs este un ucigas de bacterii, este recomandat sa fie folosit pe scaune, covoare, tapiterie, trunchiuri, manerele portierelor, tablouri de bord, volane, guri de aer și mai mult (oriunde bacteriile ar trai).

Pulverizati usor pe suprafata dorita. Produsul se va usca pe suprafata, nu saturati suprafata mai bine pulverizati mai putin decat mai mult.

Bucurati-va de acest nou parfum proaspat.

Atentie! - Produs pentru profesioniști.

Mod de prezentare: 1 bucata 16oz (473ml) sau 4oz (118ml) ambalaj original.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Chemicals Guys Chuy Bubble Gum Air Freshener&Odor Eliminator- Odorizant auto

Chemicals Guys Chuy Bubble Gum Air Freshener&Odor Eliminator- Odorizant auto