Chemical Guys JDM Squash Scent Premium Air Freshener&Odor Eliminator

Miros oficial JDM, miros proaspat, perfect pentru condusul pe strazile laterale.....

56,90 RON
cu TVA
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Are mirosul de sapun proaspat curat, cu note fine de citrice si un finisaj de bomboane, improspateaza aerul si distruge mirosurile de la sursa, impiedica aparitia de mirosuri noi in timp.

Utilizati in orice masina, acasa, birou sau alt spatiu comun. Formula gata de utilizare. Poate fi diluat, dar de ce ai vrea?
Chemical Guys JDM Squash Scent Air Freshener nu este doar odorizant pentru aer; el este si eliminator de mirosuri. Enzimele de specialitate cauta si distrug elementele care provoaca mirosuri pentru a elimina si a preveni mirosurile neplacute chiar la sursa lor. Utilizati JDM Squash Scent in timpul operatiei de curatare a sistemului AC pentru a inlocui mirosul AC cu aer proaspat.

Pulverizati pe covoare, scaune, tapiterie, covorase auto, in interiorul masinii, camionului, RV, SUV sau in interiorul casei, biroului, vestiarului sau orice spatiu inchis care are nevoie de un impuls racoritor. Se mai foloseste in zonele cu animale de companie, barci, hoteluri, restaurante, garaje, zone de lucru si cam unde doresti.

Mod de prezentare: 1 bucata 473ml(16oz), ambalaj original.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare