Chemical Guys Vanilla Bean Fresh Scoop Scent Premium Air Freshener&Odor Eliminator

Nimic nu se compara cu inghetata de vanilie, milkshake-ul si delicatesele reci!

56,90 RON
cu TVA
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Aromele pe baza de apa nu vor pata materiale, covoare sau tapiteria.

Elimina mirosurile si reduce aparitia mirosurilor noi in timp.
Concentrat: poate fi diluat dar de ce ai vrea?

Proiectat pentru a dura de 5 ori mai mult decat odorizantele conventionale de masini; mirosul subtil dureaza saptamani. Enzimele naturale lucreaza prin eliminarea mirosurilor si reducerea mirosurilor noi.
Amintiti-va o cupa de inghetata delicioasa de vanilie. Este un odorizant pentru orice fan de inghetata, milkshakes si delicatese reci. Gustul si aroma distincta de vanilie este extrem de complexa, dificil de rafinata si poate proveni numai din orhidea de vanilie reala cultivata manual. Este o adevarata munca de a praji si de a poleniza fiecare floare individuala pe vita, dar aroma dulce de vanilie si aroma indrazneata fac totul sa  merite. Chemical Guys au folosit extracte de vanilie reale si le-au amestecat cu enzimele lor de eliminare brevetate a mirosurilor. Rezultatul final este un miros parfumat aromat de vanilie, care distruge mirosurile de la sursa lor. Se poate folosi in timpul operatiei de curatare a sistemului AC pentru a inlocui mirosul AC cu aer proaspat de Vanilla Fresh Scoop.

Pulverizati pe covoare, scaune, tapiterie, covorase auto, in interiorul masinii, camionului, RV, SUV sau in interiorul casei, biroului, vestiarului sau orice spatiu inchis care are nevoie de un impuls racoritor. Se mai foloseste in zonele cu animale de companie, barci, hoteluri, restaurante, garaje, zone de lucru si cam unde doresti.

Mod de prezentare: 1 bucata 473ml(16oz), ambalaj original.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare