Chemical Guys Stay Fresh Baby Powder Scent Premium Air Freshener&Odor Eliminator

Toata lumea iubeste mirosul noului bebelus, pentru a te bucura de mirosul de pudra de talc racoritoare fara nici o mizerie incearca Stay Fresh Baby Powder Scent Air Freshener&Odor Eliminator!

56,90 RON
cu TVA
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Mirosul proaspat curat de pudra pentru copii. Improspateaza aerul si distruge mirosurile de la sursa, impiedica aparitia de mirosuri noi in timp. Aroma de pulbere de talc clasica fara nici un praf. Utilizati in orice masina, acasa, birou sau alt spatiu comun. Formula gata de utilizare, poate fi diluat, dar de ce ai vrea?
Acum poti doar sa pulverizezi cateva sprayuri de Stay Fresh Baby Powder Scent pentru a te bucura de mirosul de pudra de talc racoritoare fara nici o mizerie!
Stay Fresh nu este doar un parfum, enzimele de eliminare a mirosurilor speciale se amesteca in bacteriile care cauzeaza mirosuri si distrug mirosurile neplacute chiar de la sursa lor. Un puf de Stay Fresh poate elimina mirosurile neplacute si le impiedica sa se intoarca in orice spatiu inchis.
Utilizati in timpul operatiei de curatare a sistemului AC pentru a inlocui mirosul AC cu aer proaspat.

Pulverizati pe covoare, scaune, tapiterie, covorase auto, in interiorul masinii, camionului, RV, SUV sau in interiorul casei, biroului, vestiarului sau orice spatiu inchis care are nevoie de un impuls racoritor. Se mai foloseste in zonele cu animale de companie, barci, hoteluri, restaurante, garaje, zone de lucru si cam unde doresti.

Mod de prezentare: 1 bucata 473ml(16oz), ambalaj original.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare