Nanolex Ultra Glass Sealant 100ml - tratament hidrofob sticla auto

Solutia contine cea mai mare cantitate posibila din punct de vedere tehnic a ingredientelor active cum ar fi SiO2- molecula responsabila pentru performanta de beading (respingere a apei) si durabilitate.

404,90 RON
cu TVA
Referinta:
NXULGB01
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Nanolex Ultra Glass Sealant are un strat avansat de nanotehnologie care stabileste o pelicula de componente nano silica si aditivi functionali, care se intaresc pentru a forma un strat complet transparent, o bariera hidrofoba care respinge ploaia, lapovita si ninsoarea, uleiul si murdaria de pe suprafetele de sticla auto.

Stratul de nanotehnologie lucreaza in combinatie cu fluxul de aer natural pentru a dispersa rapid picaturile de apa la viteze mai mari de 45km/h, rezultand o vizibilitate mai buna si un confort chiar si in conditii meteorologice extreme.


Studiile independente academice au demonstrat ca tratamente similare permit conducatorilor auto sa recunoasca obiecte de pana la o secunda mai devreme in conditii de vreme ploioasa. La 60km/h avantajul aceastei secunde poate reduce viteza de franare cu pana la 30m facand condusul sigur pentru toata lumea de pe sosea.
Cu conditia ca suprafetele tratate au fost pregatite in mod corespunzator, fiecare aplicare de Nanolex Ultra Glass Sealant va dura intre 12 si 18 luni sau 30000km.

Acest produs se aplica usor si este eficient si doar 3-6ml de produs este suficient pentru a proteja un parbriz de marime medie.

Nanolex Ultra Glass Sealant a fost dezvoltat, testat si fabricat in Germania.

Mod de prezentare: 100ml Nanolex Ultra Glass sealant, ambalaj original.

Detalii ale produsului
NXULGB01
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare