Autobrite Clear Vue - Glass Cleaner - polish sticla (curatator sticla)

Este un agent de curatare facut pentru a intensifica curatarea sticlei si a plexiglasului inainte de a utiliza sealanturile pentru sticla.

109,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Este un agent de curatare facut pentru a intensifica curatarea sticlei si a plexiglasului inainte de a utiliza sealanturile pentru sticla.

Clear Vue indeparteaza toate petele de ulei si inca cele mai incapatanate depuneri de pe suprafete, insecte pentru a lasa sticla curata, neteda si clara. Acolo unde nu se indeparteaza petele de calcar si contaminanti cu solutiile de curatare sticla, Clear Vue garanteaza o curatare intensa si le indeparteaza cu usurinta.

Lasa suprafata curata si clara.

Nu contine silicon sau ceara.

Indeparteaza petele de apa si contaminanti.

Imbunatateste vizibilitatea in conditii de ploaie.

Ideal a se folosi inainte de aplicarea tratamentului pentru parbriz. 

Mod de folosire:

Inainte de folosire agitati foarte bine sticla pentru ca continutul sa fie bine amestecat. Aplicati apoi pe un burete aplicator de microfibra solutia si incepeti sa aplicati pe suprafata sticlei care trebuie sa fie tratata in mod circular, folosind presiune moderata. Continuati sa lucrati cu produsul pana cand suprafata este bine acoperita.

Spre deosebire de alte curatatoare, acesta produce putin praf si este usor indepartat de pe toate suprafetele cu o laveta umezita.

Rezidurile se vor usca pe suprafata sticlei 3-5 minute. Folositi o microfibra uscata sau inmuiata putin cu apa si stergeti pana cand nu mai raman urme vizibile. Suprafata va fi incredibil de clara, curata, fara nici o urma daca ati aplicat corect.

Prezentare: 1 bucata 500 ml ambalaj original sau 1000 ml ambalaj original sau 100ml, mostra.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare