Producători

Produse vizualizate

3M Polish Green Fast Cut Plus - varsat - 100g Mărește

3M Polish Green Fast Cut XL

Produs nou

Formula imbunatatita a renumitului 3M Fast Cut Plus, FCP, sau cunoscut dupa culoarea capcacului, verde.

More details

Stoc epuizat

Lei 177.90 TVA inclus

More info

3M Polish Fast Cut XL este noua formula imbunatatita a renumitului 3M Fast Cut Plus, FCP, sau cunoscut dupa culoarea capacului, verde.

3M Fast Cut Plus a fost un favorit în cercurile profesionale de detailer si polish profesional  pentru mulți ani, dar avantajele distincte pe care le oferă în ceea ce privește puterea și ușurința de utilizare tăiere au fost întotdeauna umbrite de cantitatea de praf care o produce (care nu este prea mica).

Cu toate acestea, inginerii de la 3M au ascultat parerea utilizatorilor despre această problemă și acum, prin încorporarea uleiurilor lubrifiante avansate în formulă, au rezolvat problema prafului. Astfel, Fast Cut XL oferă toate avantajele formulei vechi, dar cu nici unul din neajunsuri; producția de praf este acum minima și zonele de panouri mai mari pot fi abordate fără o uscare prematura a polish-ului. Jos pălăria pentru 3M pentru o treaba bine facuta, Fast Cut XL marchează o îmbunătățire majoră în linia lor de produse de calitate.

 

Este o pasta de polish cu putere mare de taiere, folosita impreuna cu un burete de taiere sau polish va face fata cu brio indepartarii defectelor chiar si de pe lacurile ceramice, foarte tari.

 

Prezentare: varsat in ambalaj Pet, cantitate 100g sau 1kg ambalaj original, in functie de optiunea aleasa din meniul de langa pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

3M Polish Green Fast Cut XL

3M Polish Green Fast Cut XL

Formula imbunatatita a renumitului 3M Fast Cut Plus, FCP, sau cunoscut dupa culoarea capcacului, verde.

Accesorii