Producători

Produse vizualizate

Rupes Keramik Gloss - Polish finish Mărește

Rupes Keramik Gloss - Polish finish

Produs nou

Pasta perfecta pentru restaurarea stralucirii si luciului vopselei 

More details

Lei 63.90 TVA inclus

More info

Rupes Keramik Gloss este al treilea pas in sistemul de polishare Rupes Big Foot. Particulele abrazive ultrafine netezesc micile imperfectiuni, zgarieturi usoare, urme de stergere incorecta si urme create in procesul de decontaminare. Este extrem de usor de utilizat si este perfecta dupa polisharea cu o pasta mai agresiva. Pasta este proiectata pentru a fi utilizata cu un burete de spuma Rupes galben de lustruire pe un sistem Rupes sau cu buretele adecvat si pe  alte masini de polish orbitale.
Capabila sa indeparteze pana la 3000 de urme de smirghel de pe vopsea, RUPES Keramik Gloss poate fi utilizata la fel ca si o abordare intr-o singura etapa pe vehiculele cu urme moderate de zgarieturi.
Pasta de polish Rupes Keramik Gloss utilizeaza proprietatea tehnologiei abrazive Rupes care a dovedit ca lasa un finisaj perfect  chiar si pe cele mai moi vopsele. Chiar si cu o astfel de abrazivitate fina, este capabila sa elimine cele mai usoare imperfectiuni chiar si de pe cele mai dure lacuri ceramice.
Este sigura pentru a fi folosita in vopsitorii.

Mod de prezentare: 1 bucata 1000ml, ambalaj original

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Rupes Keramik Gloss - Polish finish

Rupes Keramik Gloss - Polish finish

Pasta perfecta pentru restaurarea stralucirii si luciului vopselei 

Accesorii