Rupes Diamond - Polish ultra fin

Pasta de polish auto ultrafina

63,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
RU-9.BFDIAMOND250
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Pasta de polish Rupes Diamond Ultrafin este etapa a 4-si cea finala in procesul de polishare Rupes Big Foot. Acest polish ultra fin utilizeza micro abrazive care lustruiesc repede zgarieturile usoare si hologramele. Toate culorile vor produce reflectii clare, dupa ce au fost lustruite cu Rupes Diamond Ultrafin. A fost proiectata pentru a fi utilizata cu buretele din spuma Rupes alb de finisare pe sistemul de polishare Rupes sau cu buretele adecvat si pe alte masini de polishat.
Vehiculele polishate cu Rupes Diamond Ultra Fine vor produce reflectii stralucitoare, de oglinda, care vor fi amplificate de aplicarea unei ceruri auto de calitate.

Este perfecta pentru entuziastii care vor sa foloseasca un polish usor la fiecare cateva luni inainte de aplicarea unui alt strat de ceara sau de sealant. Particulele micro abrazive iau asa de putin din stratul de vopsea incat nu poate fi masurat, poti sa iti polishezi vehiculul de cate ori doresti cu pasta Diamond Ultra Fine. Este sigura pentru a fi folosita in vopsitorii.

Mod de prezentare : 1 bucata 1000ml, ambalaj original.

Detalii ale produsului
RU-9.BFDIAMOND250

Referinte specifice

cod UPC
00001122
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare