Arata toate imaginile

Rupes Zephir Gloss - Polish dur

Pasta polish grosiera, elimina panza de paianjen, zgarieturile si oxidarea cu usurinta.

73,59 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
RU-9.BFZEPHIR250
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Rupes Zephir Gloss Coarse este primul pas in sistemul de polishare Rupes. Acest polish cu putere mare de taiere elimina rapid pana la 1500 urme de smirghel de pe vopsea, lasand in acelasi timp opacitate minima. Pasta a fost proiectata pentru a fi utilizata cu un burete de spuma grosier, Rupes Albastru pe un sistem de polishat Rupes Big Foot sau cu buretele adecvat si pe alte masini de polishat. Zagrieturi, panza de paianjen, petele de apa si oxidarea nu au nici o sansa in fata pastei Rupes Zephir Gloss Coarse.

Nu toti compusii de polishat sunt creati la fel iar Rupes Zephir Gloss Coarse este dovada. Veti fi placut surprinsi de timpul lui lung de lucru si ca aproape nu produce praf. Este sigura pentru a fi folosita in vopsitorii.
Pentru rezultate optime, urmati aplicarea cu Rupes Keramic Gloss Fine. Acest lucru va rafina suprafata, maximizand luciul inainte de a aplica ceara sau sealantul dumneavoastra.

Mod de prezentare: 1 bucata, 250ml sau 1000ml, ambalaj original, in functie de optiunea aleasa din meniul de langa pret.

Detalii ale produsului
RU-9.BFZEPHIR250

Referinte specifice

cod UPC
00000835
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare