Carpet & Upholstery Brush - perie de atasat la masina polish pentru mocheta si tapiterie, diferite dimensiuni

Foloseste masina ta de polishat pentru a curata mocheta si tapiteria.

79,90 RON
cu TVA
Alegeti tipul produsului
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat7
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

 Exploateaza puterea masinii de polisat folosind peria pentru a curata adanc mocheta si tapiteria. Aceasta perie de 5 inch (125mm) durabila, se ataseaza pe talerul masinii de polishat, partea din spatele periei find din velcro. Masina de polishat face o treaba buna folosind-o la curatat covoare si tapiterie, asta se datoreaza faptului ca masina produce miscari rotative si oscilatorii asigurand maximum de agitatie pentru a indeparta petele dificile.

Munca grea de curatare a tapiteriei o va prelua aceasta perie. Se ataseaza la talerul masinii de polish. Are dimensiunea standard a talerului - 5'' (aproximativ 125 mm). Are velcro pe partea din spate pentru a o atasa de talerul masinii de polish rotative sau dual action.
Peria este suficient de dura cu mizeria insa delicata cu tapiteria. Rotindu-se cu viteza dorita de tine, vor indeparta si cele mai dificile pete si urme de mizerie.

Este disponibila in 2 variante, cu  lungimea firului aproximativ 23mm sau 43mm. Cea cu fir mai scurt este putin mai dura, recomandarea producatorului fiind de a o utiliza pe mochete, iar cea cu fire mai lungi pe tapiterie, fete de usi, etc.

Pentru indepartarea petelor chiar mai repede foloseste o solutie de curatat pe masura. O poti folosi si la curatarea faiantei, gresiei din baie, bucatarie si suprafete antiderapante.

Mod de prezentare: 1 bucata perie, diametru 125mm duritate soft spre mediu cu lungimea firului aproximativ 23mm sau 1 bucata perie cu lungimea firului de 43mm, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni afisat langa pret.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00001329
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare