CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm - Prosop uscare

Conceput pentru a aluneca usor pe suprafetele vehiculelor, prosopul DHydrate trage cu usurinta orice picatura de apa de pe suprafata, lasand-o fara pata, stralucitoare si gata de admirat!

57,90 RON
cu TVA
Referinta:
DH50
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Prosopul DHydrate este conceput cu un amestec special de fibre de poliester care absorb apa, fara a lasa urme si fara a face zgarieturi, rezistand chiar si la peste 100 de cicluri de spalare. A fost gandit mai degraba pentru stergerea prin tragerea peste suprafata umeda, decat prin tamponarea suprafetei. Pur si simplu puneti prosopul deasupra suprafetei si trageti-l incet peste suprafata si gata! Are doua fete, o fata plusata, cu fire lungi, iar cealalta parte este din microfibra tesuta, plata, pentru stergerea perfecta a suprafetelor de sticla.  Prosopul aluneca cu usurinta pe suprafetele cerate, cu sealant, goale sau cu protectie, lasand un finisaj fara urme. Proiectat si fabricat in Coreea de Sud, prosopul DHydrate are culoarea gri deschis, pentru a arata cu usurinta orice particule posibile de murdarie. 

Dimensiune: 50x50cm

Amestec: 80/20

Gsm: 540

Margine: Microfibra portocalie

Culoare: Gri

Intretinerea microfibrelor:

Exista cateva reguli simple pentru viata microfibrelor. Prosoapele din microfibra trebuie spalate numai cu alte prosoape din microfibra. Daca le spalati cu alte tipuri de tesaturi cum ar fi bumbacul, etc, microfibra va retine scamele din aceste materiale. Spalati cu detergent de microfibra, care contine tot ceea ce doriti si nimic mai mult. NICIODATA nu folositi emolienti de tesaturi(balsam). Cand se usuca, fie se usuca natural sau se usuca pe un ciclu de incalzire foarte scazut si nu se lasa niciodata in uscator un timp suficient de lung pentru a se incalzi. O microfibra uscata incalzita la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru vopsea. Clatirea prosoapelor noi in masina de spalat este intotdeauna un obicei bun, dar, de asemenea, aveti in vedere ca unele culori se pot amesteca. Dupa utilizare, microfibrele trebuie sa fie depozitate, spalate si pastrate separate in functie de sarcina lor. 

Mod de prezentare: 1 bucata 50x50cm.

Detalii ale produsului
DH50
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare