Producători

Produse vizualizate

Micro Restore - Detergent microfibra, suede si bumbac concentrat

Produs nou

Singurul detergent formulat corespunzator pentru intretinerea si restaurarea microfibrelor.

More details

Lei 79.90 TVA inclus

More info

Da, microfibrele se spala la masina de spalat haine. Dar adevarul este ca cu toate polishurile, cerurile, uleiurile si substantele chimice care se aplica si se indeparteaza cu prosoapele din microfibra, un detergent obisnuit de uz casnic nu le curata atunci cand vine vorba de curatare sau restaurare! Microfibrele (atunci cand sunt noi) functioneaza atat de eficient, deoarece fiecare dintre cele cateva milioane de fibre individuale sunt impartite in mod microscopic pentru a permite o absorbtie superioara. Dezavantajul designului este acela ca extragerea intregului produs(polish, ceara, ulei si substante chimice) pe care le-au absorbit este aproape imposibila cu un detergent obisnuit. in cele din urma, acumularea va compromite eficienta de curatare, lustruire a microfibrelor sau, mai rau, va cauza deteriorarea sau rigidizarea, reducand astfel longevitatea microfibrelor.
Micro-Restore este superior pentru tratarea, curatarea si pregatirea microfibrelor deoarece este un agent de degresare puternic - un detergent puternic - cu absenta inalbitorului sau a balsamului, ambele semnificand o anumita moarte lenta a microfibrelor. Micro-Restore functioneaza pentru a elimina fiecare ultima bucata de produs care este absorbita in mod natural de microfibre - curatandu-le bine, deschizandu-le "porii", ceea ce le permite sa-si faca treaba cat mai bine posibil si sa-si extinda viata.
Formula apoasa concentrata de detergent Micro-Restore este un amestec special de agenti surfactanti, emulgatori, agenti de chelare si emolienti de apa. Combinatia de ingrediente din Micro-Restore are puterea de a descompune toate substantele chimice si reziduurile grele si sa le elimine. Emolientii de apa din formula, neutralizeaza calciu si magneziu din apa dura care cauzeaza intarirea microfibrelor.

- Este biodegradabil.
- Se poate folosi pentru spalarea: microfibrei, suede, bumbacului, buretilor din spuma sau padurilor de polish.
- Ambalajul in care vine detergentul are incorporat o cupa de masura: 60 ml detergent pentru incarcatura normala, 30ml detergent pentru o incarcatura mica. Pentru produsele foarte incarcate de uleiuri 30ml la 1 galeata (19 litrii) de apa si se lasa la inmuiat. Daca bagati mainile in detergent chiar daca e diluat cu apa se vor uscata foarte tare, nu va faceti griji, nu este toxic. Depasaste orice detergent functionand foarte bine.

Mod de prezentare: 1 bucata 32 oz(946ml), 128oz(3.78litrii) ambalaje originale.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Micro Restore - Detergent microfibra, suede si bumbac concentrat

Micro Restore - Detergent microfibra, suede si bumbac concentrat

Singurul detergent formulat corespunzator pentru intretinerea si restaurarea microfibrelor.