Arata toate imaginile

CarPro CQuartz Lite - Ceramic Coating - Protectie ceramica

CQuartz Lite este o protectie ceramica usor de aplicat si usor de utilizat!

229,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
10CQL15
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

CQuartz Lite este o protectie ceramica usor de aplicat si usor de utilizat!

"Lite" se bazeaza pe tehnologia incredibila CQuartz UK Ceramic Coating, care a devenit faimoasa in intreaga lume! CQuartz Lite poate fi aplicat ca o acoperire ceramica autonoma care rezista mai mult de 6 luni sau poate fi folosita ca strat de acoperire pentru protectiile CQuartz deja existente pe automobil!

CQuartz Lite a fost conceput pentru cei care nu sunt pregatiti sa faca pasul in industria de varf a acoperirilor ceramice profesionale, rezistente, dar doresc sa se bucure de unele dintre multe beneficii pe care numai acoperirile CQuartz le ofera. CQuartz Lite imbina tehnologia traditionala mai putin eficienta, a sealanturilor, si acoperirile ceramice CQuartz.

 

Capabilitatile CQuartz Lite includ: curatarea mai usoara a suprafetelor, rezistenta la stropi de insecte, scurgerile de benzina, solventii usori, acizi, substante alcaline, intr-o gama de pH 3-12 si razele ultraviolete daunatoare, oferind in acelasi timp un unghi de contact cu apa de 110 grade! Cu alte cuvinte, CQuartz Lite va ajuta sa va pastrati vopseaua super glossy, bine protejata si usor de curatat atunci cand este intretinuta corespunzator!

  

CQuartz Lite este construita pe o combinatie de particule Sio2 si Tio2 cu peste 45% materiale solide, precum si ingrediente proprietare care nu sunt facute publice in afara laboratorului! CQuartz Lite este o optiune excelenta pentru detailerii profesionisti ca un strat de protectie ceramica introductiva sau pentru entuziastul care doreste sa incerce prima lui acoperire ceramica.

CQuartz Lite poate fi folosit pe orice suprafata exterioara a masinii, inclusiv vopsea, plastic, roti si sticla (cu exceptia parbrizului), ca si celelalte produse preferate CQuartz.

 

Mod de folosire:

 

1) Asigurati-va ca suprafata este curata si complet decontaminata. Utilizati CarPro Iron X, Tar X si argila pentru a asigura eliminarea tuturor contaminarilor.

2) Folositi Eraser (sau similar) pentru a indeparta uleiurile inainte de aplicare. Asigurati-va ca suprafata este rece si uscata. Poate doriti sa lustruiti suprafata cu Essence sau Reflect pentru a crea un luciu superior inainte de a utiliza Eraser sau pentru a va asigura o durabilitate maxima.

3) Aplicati 10-12 picaturi pe un aplicator din microfibra; aplicati produsul uniform pe o suprafata mica de aproximativ 24x24 "/ 60cm x 60cm cu acoperire completa si un strat uniform.

4) Utilizati o laveta microfibra de inalta calitate pentru a elimina orice exces. CQuartz Lite nu trebuie lasat sa se intareasca la suprafata, asa ca ar trebui eliminat imediat. Verificati bine cu o sursa de lumina corespunzatoare pentru a va asigura ca eliminati orice pete sau reziduuri mari.

 

Nota: pentru o perioada limitata de timp dupa aplicare, petele mari care nu au fost indepartate imediat pot fi corectate prin aplicarea mai multor CQuartz Lite pe acea zona si stergerea imediata a zonei.

 

5) Dupa ce vopseaua nu contine reziduuri, lasati sa se usuce timp de 4 ore inainte de a se uda. Orice picatura de apa in primele 48 ore trebuie indepartata inainte de uscare pentru a preveni aparitia petelor de calcar. De asemenea, recomandam utilizarea Carpro Reload la 1 ora dupa aplicare pentru a fi protejata de petele de apa in primele 48 de ore.

 

Echipament de protectie personala recomandat: Masca de protectie si manusi de nitril adecvate pentru protectia impotriva solventilor in timpul aplicarii.

Mod de prezentare: 1 bucata 150ml ambalaj original sau kit 150ml(150ml solutie CQuartz Lite, masca 3M VFlex marime standard, 2 aplicatoare microfibra Carpro, laveta CarPro 2Face portocalie, 2 stikere).

Detalii ale produsului
10CQL15

Referinte specifice

upc
00001720
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare