Arata toate imaginile

Nanolex Si3D - Kit Protectie ceramica - 30 sau 50ml

Protectia auto ceramica pentru cele mai ridicate asteptari!  Ofera inclusiv protectie anticoroziva si impotriva solutiilor chimice (spume active, etc)

294,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
NXSi3DB01
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Nanolex Si3D 30ml - Protectie Ceramica este o protectie special conceputa, pe baza de dioxid de siliciu si quartz. Ofera rezistenta ridicata impotriva zgarieturilor usoare, UV, saruri, excremente pasari. Creste duritatea totala a lacului masinii pana la 9H, adaugand un strat transparent, stralucitor, intensificand si culoarea automobilului.

Poate fi aplicat in mai multe straturi. Un numar total de 3 straturi de Si3D aplicat pe o masina este considerat suficient.

Instructiuni de utilizare:

1. Nanolex Si3D poate fi aplicat direct pe toate suprafetele lacuite. Suprafata lacuita trebuie sa fie uscata si curatata de praf sau alti contaminanti. Recomandam cu precadere folosirea Nanolex EX in mod direct inainte de aplicare, pentru a va asigura ca toate uleiurile / praful / mizeria sunt indepartate complet de pe suprafata. Folositi prosoapele din microfibra Nanolex si schimbati-le frecvent in timpul curatarii / lustruirii.

2. Daca masina a fost lustruita mecanic inaintea aplicarii sigilantului este obligatoriu sa indepartati orice elemente contaminante si uleiuri (inclusiv cele invizibile) – daca acestea nu sunt indepartate vor aparea urme albe sau gri odata ce Si3D este aplicat. Stratul de sigilant pentru caroserie este foarte subtire si poate fi indepartat usor, insa elementele contaminante si uleiurile vor deveni vizibile. Recomandam spalarea masinii cu Nanolex PreWash dupa ce caroseria a fost lustruita mecanic pentru a indeparta orice urme de contaminare.

3. Agitati recipientul inainte de folosire! Intindeti 5-10 picaturi/m2 de Nanolex Si3D pe un aplicator din microfibra si frecati ușor, cu miscari in cruce, pana ce produsul este distribuit uniform și doar foarte puține reziduuri raman vizibile. Indepartati reziduurile ramase cu o carpa moale din microfibra dupa maximum 3 minute. Nu este necesar sa aplicati presiune pentru a indeparta complet aceste reziduuri. Este posibil sa aplicati mai multe straturi de Si3D, dar trebuie sa o faceti consecutiv, aplicand straturile imediat unul dupa celalalt sau la cel mult 10 minute dupa ce stratul anterior a fost depus.

4. Lasati Nanolex Si3D sa se usuce pe suprafata tratata timp de cel putin 12 ore (la temperatura camerei, circa 20°C) inaintea primului contact cu apa. Nu spalati masina in primele 72 de ore de la aplicare.

Spre deosebire de protectiile clasice (ceara, sealant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de Nanolex Si3D ofera o durabilitate remarcabila si insensibilitate la abraziunea creata de spalari frecvente si utilizarea substantelor alcaline puternice sau a detergentilor acizi.

Durabilitate: aprox 30.000 km
Timp de uscare (maturitate): 90% in primele 24 ore, 100% in prima saptamana de la aplicare. Se poate realiza uscarea la temperatura ridicata prin folosirea cabinei de uscare auto sau lampile cu IR, in aceste cazuri uscarea durand doar cateva ore.

Nanolex Si3D Kit Protectie Ceramica este dezvoltat, testat si produs in Germania.

IMPORTANT: Inainte de folosirea unui produs Nanolex pentru ingrijirea masinii, asigurati-va ca purtati echipament de protectie adecvat – recomandam intotdeauna folosirea manusilor din latex sau nitril pentru a va proteja de orice efect nociv asupra pielii.

Continut:

Nanolex Si3D 30ml contine:

1 x Nanolex Si3D - Solutie Protectie Ceramica 30ml
1 x Nanolex EX 200ml - Degresant Auto
1 x Nanolex Aplicator
3 x Nanolex Si3D Laveta Aplicare
2 x Nanolex Laveta Microfibre 40x40cm
2 x Manusi Nitril

Nanolex Si3D 50ml contine:

1 x Nanolex Si3D - Solutie Protectie Ceramica 50ml
1 x Nanolex EX 200ml - Degresant Auto
1 x Nanolex Aplicator
5 x Nanolex Si3D Laveta Aplicare
2 x Nanolex Laveta Microfibre 40x40cm
2 x Manusi Nitril


Mod de prezentare: Kit Si3D 30 sau 50 ml, ambalaj original, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni

Detalii ale produsului
NXSi3DB01

Referinte specifice

cod UPC
00000967
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare