Nanolex Si3D BC - coating vopsea, metal, plastic - ideal ca base coat pentru SI3D si Si3D HD

Folosind expertiza, tehnicile de dezvoltare si materiile prime inovatoare, Nanolex Car Care isi extinde sistemul de protectie de neegalat si fara compromisuri cu un nou strat de acoperire; Nanolex Si3D BC.

292,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
NXSi3DBC003
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Aceasta acoperire semi-hidrofoba incorporeaza toate avantajele care vin impreuna cu acoperirile ceramice de astazi, dar adaugand performante si durabilitate cu caracteristica cheie: Flexibilitatea.

Suprafata Si3D BC este foarte potrivita pentru stratificare, oferind astfel un finisaj extraordinar. Straturile rigide, amorfe, dar flexibile, combinate cu structuri reticulate, echilibrate, asigura atat flexibilitatea dorita, cat si puterea îmbunatatita de lipire. Spre deosebire de straturile conventionale pe baza de silan, unde volatilitatea scade formarea cristalului in timpul conversiei, formulare sofisticata a Nanolex Si3D BC ofera straturi de sticla solide, puternice si extrem de dense care chiar devin mai puternice in timpul intaririi. Solventii folositi pentru in Nanolex BC sunt solventi siguri, neagresivi, cu evaporare lenta, care garanteaza compatibilitatea cu autoturismele proaspat vopsite si vopselele sensibile, alaturi de aplicarea simpla si fara probleme a produsului.

Caracteristicile produsului:

Rezistenta exceptionala si rezistenta la zgarieturi, flexibil

Durabilitate remarcabila de 3-5 ani

Legare imbunatatita a substratului

Aplicare fara probleme

Foarte compatibil cu Si3D si Si3D HD ca strat de protectie ulterior.

Practic, produsul a fost dezvoltat ca un primer sau un strat de baza pentru protectia Si3D si Si3D HD. Este menit sa faca mult mai usor aplicarea pe vopsele extrem de moi, reparate, fara lac (intr-un singuir strat) sau cele foarte usor de deteriorat.

Chiar daca Si3D BC functioneaza si ca un strat independent, nu este la fel de hidrofob precum Si3D sau Si3D HD.

Asadar, recomandarea noastra e sa fie urmat de aplicarea a Si3D pentru a obtine hidrofobicitatea, culoarea si stralucirea lui Si3D. BC nu afecteaza durata de viata a Si3D si Si3D HD in sens negativ. Fizic si chimic este chiar mai puternic si mai rezistent decat Si3D si Si3D HD, fiind totusi la fel de flexibil ca orice in acelasi timp. Puteti sa utilizati BC pe toate suprafetele pe care le-ati proteja cu Si3D, atat pentru piese vopsite, materiale plastice nevopsite si tot felul de suprafete metalice goale.

Aplicarea este foarte usoara. Puteti aplica BC la fel ca Si3D, chiar mai usor, si anume, raspanditi produsul folosind microfibra suede pana cand suprafata devine limpede si nu mai ramane nimic vizibil pe suprafata. BC poate fi aplicat si mai usor, insemnand ca se poate aplica in strat mai gros, intinzandu-l doar de cateva ori, lasand sa se evapore solventii. Odata ce arata aproape uscat, aproape toate semnele de intindere s-au estompat, solventii s-au evaporat, pur si simplu stergeti-l cu un prosop de microfibra si suprafata va deveni complet clara.

In acest fel, stergeti suprafata cât mai putin posibil atat cu aplicatorul, cat si cu prosopul de microfibra, reducand astfel riscul de a deteriora suprafata. Odata ce BC este putin uscat, ceea ce inseamna cel putin o ora, stratul este deja atat de tare incat se poate aplica inca un strat de BC sau se poate acoperi cu un strat de Si3D cu usurinta.

Sugeram aplicarea a doua straturi de BC pentru un beneficiu maxim pe toate suprafetele. Nu uitati sa lasati ambele straturi sa se intareasca timp de o ora inainte de urmatorul strat sau Si3D. Consumul de produs este acelasi ca celelalte coatinguri Nanolex. Deci, o sticla de 30ml ar trebui sa faca un hatchback sau un sedan de dimensiuni normale, 50ml pentru automobilele mari si SUV-uri sau altele asemenea.

Mod de prezentare: 30ml sau 50ml, ambalaj original, in functie de optiunea aleasa din meniul de langa pret.

Detalii ale produsului
NXSi3DBC003

Referinte specifice

upc
00001101
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare