Chemical Guys Citrus Wash&Gloss - Sampon auto concentrat cu agenti de lubrifiere

Sampon Ultra Premium Citrus auto pe baza de citrice. Agentii unici de luciu lasa o stralucire vibranta pe orice culoare de vopsea. Samponul este destul de bland pentru a proteja stratul de ceara sau sealant aplicat pe masina.

50,90 RON
cu TVA
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere


Lubrefiantii super fini indeparteaza usor murdaria pentru a preveni zgarieturile. Samponul Citrus Wash&Gloss este si un amplificator de luciu a stratului de vopsea, este versatil folosindul pe vopsea, jante, cauciuc, sticla, metal.
Cum se foloseste:
Incepeti intotdeauna prin spalarea anvelopelor si a jantelor mai intai.
Nu utilizati aceeasi apa, galeata, scule sau prosoape de uscare cu care va curatati vopseaua masinii pe anvelope si jenti. Utilizati instrumente si produse separate.
Agitati bine samponul.
Pentru spalarea de intretinere regulata amestecati 30ml de sampon cu 5 litri de apa intr-o galeata de spalare curata. Pentru a spala cu lancea de spumare amestecati 30ml sampon cu apa curata in recipientul lancii. Se clateste vehicolul cu apa pentru a indeparta praful si murdaria de pe suprafata. Incepeti spalarea din partea de sus in jos cu o manusa de spalare de microfibra sau lana de calitate, apoi clatiti manusa intr-o a doua galeata cu apa curata destul de des pentru a indeparta reziduurile si murdaria pentru o spalare fara zgarieturi. Folositi o clatire finala cu apa, cu o duza la furtun, care permite apei sa se scurga complet (uscare cu apa).Mod de prezentare: 1 bucata ambalaj original 473ml.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare