Chemical Guys White Light Hybrid Radiant Finish - Luciu si protectie

Intensificator de stralucire si protectie, acum intr-un singur produs!

128,90 RON
cu TVA
Referinta:
GAP_ 620_16
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Creeaza un finisaj umed si stralucitor

Perfect pentru culori deschise

Usor de aplicat, manual sau cu masina de polish

Perfect pentru a crea o stralucire spectaculoasa

Chemical Guys White Light Hybrid Radiant Finish este un enhancer (intensificator) de ultima ora pentru o stralucire profunda, umeda, stralucitoare pe finisaje de culoare alba si vopsele deschise la culoare. White Light este un intensificator de luciu premium si un sealant. Se foloseste pentru a adauga stralucire umeda si in plus, umpleti zgarieturile minore si curatati petele si imperfectiunile usoare. Utilizati White Light dupa ce decontaminati cu argila, dar inainte de a aplica orice strat de etansare sau ceara pentru luciu suplimentar si stralucire umeda adanca. Va proteja vopseaua impotriva poluarii, a prafului, contaminantilor industriali, a petelor de apa si a radiatiilor solare UV nocive. White Light este perfecta pentru finisaje de culoare alba, perlata, argintie, gri si orice alta culoare fina si stralucitoare, care necesita stralucire suplimentara, luciu si protectie.  Protejati, imbunatatiti si oferiti stralucire masinilor de culoare deschisa. 

Aplicarea manuala:

Se toarna o cantitate mica pe un burete aplicator de spuma sau microfibra. Aplicati pe intregul vehicul intr-un strat subtire si uniform. Permiteti produsului sa se lege cu suprafete timp de 15 minute. Stergeti cu un prosop premium din microfibra. Dupa indepartare, permiteti 30 de minute timp de intarire inainte de a adauga un al doilea strat, daca doriti. Puteti folosi o ceara si un sealant dupa pentru o stralucire perfecta si o protectie durabila.

Aplicarea cu masina de polish:

Raspanditi produsul cu o masina de polish cu actiune dubla, folosind un burete de finish cu spuma curat. Lucrati la o viteza de cel mult 4 si nu aplicati presiune. Raspanditi pe intregul vehicul intr-un strat subtire si uniform. Permiteti produsului sa se lege cu suprafetele timp de 15 minute. Stergeti cu un prosop premium din microfibra. Dupa indepartare, permiteti 30 de minute un timp de intarire inainte de a adauga un al doilea strat, daca doriti.  Puteti folosi o ceara si un sealant dupa pentru o stralucire perfecta si o protectie durabila.

Mod de prezentare: 1 bucata 473 ml(16 oz), ambalaj original.

Detalii ale produsului
GAP_ 620_16
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare