Nanolex SiFinish - Sealant pe baza de apa

Sealant pe baza de apa cu compusi pe baza de siliciu care ofera protectie de luni de zile!

258,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Este un agent de protectie pe baza de apa care contine compusi de siliciu care sunt proiectati sa se lege de suprafetele vopsite sau acoperite cu protectie ceramica. Nanolex SiFinish ofera o stralucire incredibil de stralucitoare, combinata cu performante excelente de beading a apei si lasa suprafata neteda la atingere. Nanolex SiFinish este proiectat pentru a preveni petele provenite din cauza apei dure, actionand ca un strat protector care dureaza mai multe luni cu o singura aplicare.

Nanolex SiFinish asigura o protectie excelenta de luni de zile ca strat de protectie de sine statator, iar atunci cand este utilizat peste suprafetele tratate cu ceramica Nanolex, va prelungi in mod semnificativ durabilitatea si va lasa vopseaua sa para ca si cum ar fi fost aplicat un strat nou de protectie.

Aplicati Nanolex SiFinish pe suprafetele curate, uscate si vopsite, utilizand 2 - 3 spray-uri per panou si apoi stergeti cu o laveta din microfibra pentru a da stralucire. Nanolex SiFinish a fost dezvoltat, testat si produs in Germania.

Mod de prezentare: 1 bucata 100ml sau 200ml ambalaje originale, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00001522
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare