Producători

Produse vizualizate

Chemical Guys M-Sealer nano tech - Sealant

Produs nou

M-Seal este un sealant ce protejeaza vopseaua prin formarea de legaturi acrilice (NanoTech).

More details

Stoc epuizat

Lei 106.90 TVA inclus

More info

Sealant pentru protectie vopsea.
Creeaza un scut de suprafata practic impenetrabil impotriva caldurii radiante, a razelor UV, a sarii, a aerului, a zapezii, a vantului, a insectelor, a filmului rutier, a detergentilor aspri si a contaminantilor mediului inconjurator.
Formaula acrilica cu legaturi incrucisate.
Sealant rapid: aplicati / stergeti.
Se lipeste instantaneu de suprafata.
Extrem de durabil: peste 6 luni de protectie impotriva elementelor.
Imbunatateste stralucirea, lasand un aspect stralucitor ca si umed.
Suprafata superioara super neteda.
Chemicals Guys M Sealer nano tech combina o protectie durabila sintetica de vopsea cu o stralucire naturala lucioasa. Chemical Guys au reformulat M-Seal cu optiuni de selectare a luminozitatii optice pentru a adauga o stralucire lucioasa si umeda la orice finisaj. Formula acrilica complet sintetica se leaga instantaneu de vopsea, creand un lant puternic de protectie fara nici un timp de intarire. Pur si simplu raspanditi un strat subtire de M-Seal peste orice vopsea exterioara, metale lustruite, sticla si plastic transparent, apoi stergeti-o imediat. Nu este nevoie sa se acopere M-Seal cu alte straturi de ceara pentru un finisaj neted: o formula foarte rafinata se imbina perfect care lasa un finish atat de neted incat poluarea, contaminarea si apa nu au de ce sa ramana.
Vehiculele acoperite cu M-Seal raman mai curate pentru mai mult timp, deoarece nimic nu se poate lipi de stratul de acoperire. Va protejati si oferiti stralucire oricarui vehicul timp de peste 6 luni cu un singur strat de  M-Seal.

Mod de folosire:

Aplicati manual pe un burete aplicator de microfibra sau un aplicator premium, 1-3 linii de produs apoi imprastiati in strat subtire si uniform pe panourile vopsite. Indepartati resturile cu un prosop moale de microfibra. O data indepartat aplicati un al doilea strat pentru a asigura o acoperire uniforma.

Cu masina de polishat dual action cu un burete de spuma moale (burete finish). Puneti 5-7 puncte de produs pe buretele de finish apoi imprastiati uniform pe vopsea cu treapta de viteza 1 si 3. Curatati apoi cu un prosop de microfibra.

Mod de prezentare: 1 bucata ambalaj original, 16oz(473ml).

Cod: WAC 113 16

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Chemical Guys M-Sealer nano tech - Sealant

Chemical Guys M-Sealer nano tech - Sealant

M-Seal este un sealant ce protejeaza vopseaua prin formarea de legaturi acrilice (NanoTech).

Accesorii