Producători

Produse vizualizate

Pinnacle Black Label Diamond Paint Coating v2 - protectie vopsea Mărește

Pinnacle Black Label Diamond Paint Coating v2 - protectie vopsea

Produs nou

Protectie ceramică care creează un strat extrem de lucios, impenetrabil, de protecție pe vopseaua autovehiculului

More details

Stoc epuizat

Lei 499.90 TVA inclus

More info

 Pinnacle Black Label Diamond Paint Coating v2 - protectie vopsea, este o acoperire ceramică, care creează un strat extrem de lucios, impenetrabil, de protecție pe vopseaua autovehiculului. Formulată cu cele mai avansate particule ceramice nano disponibile într-o protectie, Diamond Paint Coating creeaza un scut autovehiculului împotriva razelor UV, contaminanților din aer, murdărie, ploi acide, sare și alți poluanți comuni care atacă vehiculul dumneavoastră în mod regulat.

Aplicare usoare, pulverizeaza și șterge, pe o suprafata curata, va oferi până la 3 ani de protectie!

 Black Label Diamond iti va schimba pentru totdeauna felul în care privesti intretinerea masinii si detailingul. Formulata folosind ingrediente care au fost anterior o raritate într-o ceară de mașină sau sealant pentru vopsea, iti inveleste vehiculul într-o membrană de sticlă dură, care rezistă la acumularea de murdărie și pete de suprafață. Bariera de protecție are o toleranță la căldură mai mare decât orice ceară convențională sau sealant, făcându-l alegerea evidentă pentru perfecționistii care cer cea mai bună protecție pentru vehiculul lor. Black Label Diamond ofera o strălucire sticloasă, care durează până la 3 ani. Această protectie a fost proiectata pentru a oferi o strălucire de show-car printr-o aplicare simpla: pulverizare și  stergere. Este de fapt mai ușor de aplicat decât ceara ta de carnauba preferată! Mai mult decât atât, un singur flacon de 4 oz(118 ml) este suficient pentru a acoperi până la 5 vehicule!

 Este rezistenta la detergenți alcalini, degresanți, și detergenți duri, este si mai rezistenta la zgârieturi. Formula acestui produs formeaza o protecție tare, pe care practic nimic nu o poate pătrunde sau nu se poate lipi de ea, ceea ce face autovehiculul sa rețina strălucirea ani de zile! Un alt avantaj al Black Label Diamond este efectul de auto-curatare pe care il furnizează. Formula cu nano-sticlă umple gropile microscopice, porii și denivelarile vopselei vehiculului dumneavoastră, creând o suprafață perfect netedă si plană (a nu se confunda cu defectul numit coaja de portocala, nu poate repara asa ceva!).Mizeria si murdaria vor fi îndepărtate cu aproape nici un efort, ceea ce face vehiculul mai ușor de curățat și întreținut. Produse de îngrijire care poartă numele Pinnacle sunt de așteptat să eclipseze orice altceva disponibil, iar Pinnacle Black Label Diamond Paint Coating v2 nu este o excepție. După ce a fost tratata, masina va arăta ca și cum sticla topită a fost turnata peste ea creând aparența unei străluciri mătăsoase, ca sticla, care face ca lumina sa se reflecte, nu refracte. Poate fi acoperit cu ceara de carnauba preferata, pentru a adăuga o strălucire calda. Black Label Diamond protectie vopsea trebuie aplicată numai masinilor care au fost mai întâi polishate. Acest pas este important deoarece indeparteaza contaminanti, uleiuri, materiale de umplutură și care altfel ar împiedica protectia sa adere la vopsea. Odată ce este finalizat pasul de curatare a vopselei/lacului, aplicarea este foarte simpla:  pulverizeaza și distribuie uniform cu un aplicator de spumă. Așteptați 24 de ore înainte de a adăuga ceara. Utilizați un sampon pentru a întineri stralucirea si beading-ul.

 Indicatii:

 Asigurați-vă că suprafața este rece la atingere, ferita de lumina directă a soarelui.

 Se pune mâna într-o punga tip sandwich din plastic și se simte vopseaua: În cazul în care aceasta se simte dura sau cu impuritati (contaminata), utilizați argila.

 Lustruiti suprafața folosind un paint cleaner sau alcool izopropilic. Acest pas este esențial, deoarece înlătură uleiurile de lustruire, care altfel ar împiedica aderarea în mod corespunzător.

 Lucrati un panou o data prin pulverizare directa pe vopsea și distribuiți uniform cu ajutorul unui aplicator.

 Lucrati solutia pe vopsea până când aceasta dispare.

 În cazul în care apar pete mari, ușor stergeti cu un prosop de microfibră.

Mod de prezentare: 1 bucata 4oz (118ml).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pinnacle Black Label Diamond Paint Coating v2 - protectie vopsea

Pinnacle Black Label Diamond Paint Coating v2 - protectie vopsea

Protectie ceramică care creează un strat extrem de lucios, impenetrabil, de protecție pe vopseaua autovehiculului

Accesorii