Producători

Produse vizualizate

CarPro HydrO2 LiteTouchless Sealant RTU - Sealant fara atingere, fara stergere, gata de utilizare Mărește

CarPro HydrO2 LiteTouchless Sealant RTU - Sealant fara atingere, fara stergere, gata de utilizare

Produs nou

Noul si incredibilul sealant fara atingere si fara stergere, usor de utilizat, eficient si revolutionar, acum gata de utilizare.

More details

Atentie, stoc limitat!

Lei 87.90 TVA inclus

More info

CarPro HydrO2 lite este acelasi revolutionar produs HydrO2, insa in formula gata de utilizare.

Este formulat cu fibre de sticla hidrofile, polimeri de siliciu si fluoropolimeri si poate fi aplicat pe toate suprafetele vehiculului! Vopseaua, sticla, plasticul, soft-topuri, rotile, etrierele si contra-aripile sunt usor accesibile cu HydrO2 lite. HydrO2 lite a fost formulat special pentru a economisi timp si, prin urmare, bani pentru toti profesionistii auto si entuziasti deopotriva! Acest strat nou, inovator, formeaza o acoperire ultra-hidrofoba si se aplica prin pulverizare si apoi clatire cu apa! Atat.

O aplicare simpla prin pulverizare si clatire economiseste timp si are ca rezultat un strat de protecti de siliciu durabil care produce o stralucire incredibil de usor de intretinut. Functia de "legare hidroelectrica" inseamna ca HydrO2 lite reactioneaza chimic la contactul cu apa! Aceasta inseamna ca stratul de acoperire se transforma de la hidrofil la hidrofob. Presiunea din aparatul de spalat cu presiune accelereaza legarea HydrO2 lite la suprafetele masinii, creand un strat hidrofob.

HydrO2 lite este stabil la temperaturi diferite, efectul hidrofob este extrem de rezistent in timp, este rezistent la aproape toti acizii, solutiile alcaline si solventi, oferind in acelasi timp o protectie UV foarte puternica (Ultra Violet). HydrO2 este vandut numai in forma concentrata, care ofera si economii semnificative de costuri.

Caracteristici:

Gata de utilizare!
Protejati totul: Aplicati in zone pe care nu le-ati mai putut proteja niciodata! Protejeaza nu numai panourile de caroserie, ci si etriere, sasiu, intre garnituri si multe alte suprafete
Versatilitate: Folositi pe orice suprafata
Usurinta in utilizare: Doar pulverizati si clatiti
Respingerea murdariei si a apei: murdaria si apa sunt respinse de pe suprafata
Eliberarea instantanee a vehiculului: nu este nevoie de timp de uscare
Economizor de timp: protejati si imbunatatiti rapid aspectul vopselei cu economii de timp enorme in comparatie cu orice alt produs de protectie a vopselei
Mai putine stergeri: fara ceara sau lavete de stergere sau etansare pe si in afara vopselei, exista sanse reduse de zgârieturi.
Protectia UV: Ofera o protectie semnificativa impotriva radiatiilor UVA si UVB si a daunelor provocate de soare
Protectia chimica si impotriva contaminantilor: Rezistent la aproape toti acizii, solutiile alcaline si solventii uzuali
Frumusete: Revigoreaza instantaneu stralucirea, adancimea si finetea vopselei
Durabilitate: pana la 3 luni

Instructiuni de utilizare:

NU aplicati HydrO2 lite la soare sau pe o suprafata fierbinte! Aplicarea In acest mod va provoca dungi care nu se sterg usor.
In locatie umbroasa sau in atelier spalati vehiculul si indepartati murdaria de pe suprafete. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizati CarPro Reset Sampon auto sau CarPro Iron X Snow Soap).
Suprafata trebuie sa fie bine curatata de resturile de sapun si sa fie umeda cu apa.
Pulverizati o ceata fina de solutie HydrO2 lite diluata pe nu mai mult de 1/4 din vehicul inainte de clatire. Este necesara foarte putina solutie si nu este nevoie sa pulverizati de mai multe ori pe aceeasi suprafata.
Din momentul in care incepeti sa pulverizati o sectiune pentru clatire ar trebui sa treaca cel mult 30 de secunde sau mai putin pana la clatirea ei.
Clatiti imediat bine cu o presiune puternica a apei pentru a produce soc fizic si pentru a crea o acoperire bine formata.
Repetati pasii pulverizare / clatire in sectiunea urmatoare a vehiculului. Clatiti bine inainte de a trece la sectiunea urmatoare.
Finalizati prin "clatirea prin inundatie" a autovehiculului, fara presiune, direct de la furtun, pentru a impinge toata apa de sus in sus.
Uscati orice apa ramasa prin suflare sau stergere cu un prosop de uscare din microfibra.

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing din Romania.

Mod de prezentare: 1000ml,ambalaj original, cu pulverizator.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

CarPro HydrO2 LiteTouchless Sealant RTU - Sealant fara atingere, fara stergere, gata de utilizare

CarPro HydrO2 LiteTouchless Sealant RTU - Sealant fara atingere, fara stergere, gata de utilizare

Noul si incredibilul sealant fara atingere si fara stergere, usor de utilizat, eficient si revolutionar, acum gata de utilizare.

Accesorii