Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Autobrite The Abyss Synthetic Spray Paint&Trim Sealant - Sealant vopsea si plastice exterioare

Pentru o stralucire atat de profunda incat nu o vei uita! Protectie pana la 12 luni!

180,90 RON
cu TVA
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

The Abyss Spray este un sealant sintetic de vopsea proiectat special pentru masini si motociclete. Lasa suprafata uimitor de profunda si lucioasa. Spray-ul Abyss lasa pana la 12 luni de protectie impotriva murdariei zilnice.
Un nou agent de etansare rapid, care are toate caracteristicile unei ceruri! Se aplica (pulverizeaza) ca o ceara, se intinde ca o ceara, se comporta cu apa ca o ceara si protejeaza ca o ceara! Acum partea inteligenta - puteti aplica acest produs vopselei, cromului, otelului, vinilului, pieselor din plastic, scaunelor pentru motociclete si a sticlei etc. Indiferent ce atinge - protejeaza! Protectia pe care o lasa SPRAY ABYSS este remarcabila, comportamentul la apa este considerat a fi de crezut!
Pentru un aspect umed si profund al vopselei aplicati SPRAY-ul Abyss cu o singura pulverizare pe un aplicator din spuma sau microfibra, stergeti pe suprafata in linii drepte, lasati sa stea timp de aproximativ 10 minute, apoi stergeti cu o laveta de buffing pentru a arata un aspect umed. Este atat de usor!
Pentru bandouri si plastice exterioare ale masinii, pulverizati pe un aplicator de spuma sau microfibra apoi aplicati pe suprafata plasticului.

Mod de prezentare: 1 bucata 250ml, ambalaj original cu pulverizator inclus.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare