Producători

Produse vizualizate

Nanolex Trim Rejuvenator - Dressing/Protectie plastice exterioare Mărește

Nanolex Trim Rejuvenator - Dressing/Protectie plastice exterioare

Produs nou

Nanolex Trim Rejuvenator este o acoperire nanotehnologica foarte reactiva care restaureaza si protejeaza placile de plastic din exterior, daca este aplicata corect rezista pana la 6 luni de la aplicare.

More details

Atentie, stoc limitat!

Lei 74.91 TVA inclus

More info

Accesoriile exterioare de plastic ale masinii sunt expuse multor intemperii. Razele ultraviolete si caldura pot dauna acesoriilor de plastic astfel ca in timp acestea se pot decolora si pot deveni casante. Gheata, sarea, agentii de curatare puternici si agresivi, ploaia acida, abraziunea mecanica, toate au un efect extrem de daunator asupra pieselor de plastic care se vor deteriora rapid. Ingredientele speciale cu putere mare de penetrare ale Nanolex Trim Rejuvenator asigura mentinerea partilor de plastic fara ca acestea sa se decoloreze sau sa devina casante, si previne efectele tipice ale dezagregarii si uzurii.   
Nanolex Trim Rejuvantor curata usor si aduce plus de durabilitate, penetreaza suprafetele usor si rapid fara a adauga un finisaj gras sau a lasa un luciu artificial.

Dezvoltat in Germania, utilizeaza o solutie purtatoare pe baza de solventi pentru a stabili un microfilm hidrofob care se leaga instantaneu de suprafetele plastice la nivel molecular. Acest microfilm nu numai ca intinereste culoarea si reda luciul plasticului decolorat, ci si il determina sa respinga energic apa. Acest lucru nu numai ca are ca rezultat un beading impresionant ci si incurajeaza un grad de auto-curatare (asemanator cu efectul Lotus in natura). Mai mult, datorita rezistentei legaturii chimice pe care o formeaza, acoperirea este de asemenea foarte rezistenta la detergenti si la spalarea sub presiune, dandu-i o speranta de viata tipica de trei pana la sase luni pe aplicare.

Mod de aplicare:

Nanolex Trim Rejuvenator trebuie aplicat intr-un spatiu racoros, uscat si bine ventilat si nu in lumina directa a soarelui. Pentru a va proteja pielea, va recomandam sa purtati manusi de nitril in timpul procesului de aplicare. Pentru a obtine avantajele de durabilitate si performanta asociate Nanolex Trim Rejuvenator, este necesar sa se curete in mod corespunzator suprafetele care trebuie tratate in prealabil. Pentru a face acest lucru spalati-le si uscati-le mai intai, apoi inainte de a aplica materialul de etansare, folositi Nanolex EX pentru a elimina urmele reziduale de grasime si murdarie (cu cat mai curate sunt accesoriile exterioare inainte de aplicarea acoperirii, cu atat mai mult va ramane microfilmul de protectie).
Inainte de aplicarea acoperirii, agitati bine flaconul pentru a va asigura ca continutul este complet amestecat. Apoi, umeziti un aplicator de bumbac Nanolex Cotton Applicator Pad cu produs si stergeti uniform pe suprafetele care trebuie tratate, folosind presiuni usoare si miscari suprapuse. Filmul rezultat trebuie lasat sa se usuce timp de cel mult un minut, inainte de a fi lustruit cu un prosop de curatare din microfibra, deci va recomandam sa tratati sectiuni mici. In conditii normale, stratul se va vindeca complet in cateva minute de la aplicare, desi este intelept sa se evite spalarea masinii timp de 72 de ore dupa aplicare.

Mod de prezentare: 1 bucata 100ml ambalaj original sau 1 bucata 200ml ambalaj original, in functie de optiunea aleasa din meniul de langa pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Nanolex Trim Rejuvenator - Dressing/Protectie plastice exterioare

Nanolex Trim Rejuvenator - Dressing/Protectie plastice exterioare

Nanolex Trim Rejuvenator este o acoperire nanotehnologica foarte reactiva care restaureaza si protejeaza placile de plastic din exterior, daca este aplicata corect rezista pana la 6 luni de la aplicare.

Accesorii