Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Autobrite Purple Rain 3.0 Fallout Remover - decontaminator universal - pilitura fier

Purple Rain este un decontaminator universal. Facut special pentru a indeparta pilitura de fier de pe jantele auto, de pe vopsea si sticla. Purple Rain poate imbunatati vizibil aspectul masinii tale.

65,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Preferat6
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Purple Rain este un curatator cu un PH echilibrat, proiectat pentru a dizolva praful de frana si pilitura de fier cu care vine in contact. Creat special pentru curatarea jentilor se poate de asemenea folosi in siguranta si pe alte suprafete exterioare in cazul in care contaminantii din fier sunt dificil de eliminat. Noua formula este un produs mai avansat cu timpi de reactie mai rapizi pentru a indeparta cei mai dificili de indepartat contaminantii.

Exemple de contaminanti: Praful de fier de la calea ferata care poate fi extrem de rezistent chiar si la cele mai agresive argile si decontaminantii industiali. Purple Rain vine cu puterea corecta pentru a fi folosit in siguranta pe toate elementele exterioare ale masinii tale.

 

  

Mod de folosire:

Se spala si se limpezeste suprafata care urmeaza sa se trateze in mod normal. In continuare pulverizati solutia Purple Raindin abundenta si veti observa cum lichidul incolor se va transforma in culoarea mov/rosu in aproximativ 1-4 minute. Clatiti bine suprafetele pe care le-ati tratat cu jet puternic de apa. Daca lasati sa se usuce, va trebui sa folositi un jet puternic de apa de la aparatele de spalat cu presiune pentru a elimina pelicula formata. Se poate agita cu un prosop de microfibra pe caroserie si sticla sau pe jante cu o perie de jante, daca este nevoie. Se poate repeta procesul daca este necesar.

Prezentare:  1 bucata 500ml sau 1000ml, ambalaj original, pulverizator inclus.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00001371
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare