Valet Pro Citrus Tar and glue remover - solutie indepartat gudron/bitum si adezivi

Indeparteaza gudronul/bitumul si lipiciul/adezivii de pe orice suprafata, fiind mai delicat decat alte solutii asemanatoare insa foarte eficient, lasand in urma un miros placut, de citrice. 

54,90 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Functioneaza folosind puterea solventului aliphatic amplificat cu uleiurile de citrice pentru a indeparta usor gudronul/bitumul si lipiciul/adezivii.

Este ideal de folosit chiar si in interiorul autovehiculului intru-cat mirosul lasat in urma este unul placut, de citrice.

Ca si beneficii suplimentare, acest produs este mai puțin agresiv și totusi foarte eficient. In loc să folosesti argilă pentru a îndepărta petele de gudron, Valet Pro Citrus Tar and Glue Remover te va scapa foarte usor de ele fără a fi nevoie sa utilizezi orice abraziv. Pur și simplu se aplică prin pulverizare sau aplicare cu o cârpă moale și se șterg zonele afectate.

Mod de folosire:

Se aplica o cantitate mica de solutie pe un burete aplicator sau prin pulverizare pe locul afectat. Permiteti produsului sa inmoaie lipiciul, bitumul,  apoi stergeti cu un alt burete aplicator curat, o laveta de microfibra sau servetele moi de hartie pana cand lipiciul este inlaturat. Clatiti locul pentru a neutraliza solventul.

Foarte important, ca orice produs pentru indepartarea adezivilor/bitumului, intotdeauna stergeti dupa folosire deoarece ar putea afecta zonele sensibile. Testati produsul pe o suprafata ascunsa inainte de aplicare.

Prezentare: 1 bucata, 500ml, ambalaj original cu pulverizator

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare