Sonax Profiline Lack Prepare - Spray pregatire suprafete vopsite

37,90 RON
cu TVA
Referinta:
Sonax 237300
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Compus pe baza de solventi pentru îndepartarea eficienta a peliculelor de grasime si ulei de pe suprafetele vopsite. Pregateste aceste suprafete pentru tratamentul cu solutii de protectie cu efect îndelungat, cum ar fi Sonax Extreme Protect Shine Hybryd Npt sau alte sealant-uri sau ceruri auto.

De asemenea, este ideal pentru controlul rezultatelor operatiunilor de polish-are (holograme) și de asemenea pentru a va asigura ca stratul de vopsea este fara ulei/grasime inainte de a aplica coatingul, sealantul sau ceara.

El este ideal daca doriti o lustruire lipsita de holograme sau ca tratament degresant.

Mod de utilizare:

Daca este necesar decontaminati cu argila suprafata vopsitã. Pulverizati SONAX Solutie pentru pregatirea suprafetelor vopsite. Suprafata tratata poate sa fie uscata sau acoperita cu rezidurile de polish. Stergeti imediat suprafata cu o laveta din microfibra. Asigurati-va ca utilizati mereu o parte curata a lavetei. Nu exercitati presiune cand indepartati solutia deoarece pot sa apara zgârieturi!

Este atât de ușor de utilizat, amestecul de alcool este unul potrivit, astfel o dată pulverizat pe vopsea se sterge usor, nu lasa urme si vopseaua este complet curată, fără riscul de a o deteriora.

Mod de prezentare: 1 buc.,  aerosol 400ml

Detalii ale produsului
Sonax 237300
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare