Producători

Produse vizualizate

Sonax Profiline Lack Prepare - Spray pregatire suprafete vopsite Mărește

Sonax Profiline Lack Prepare - Spray pregatire suprafete vopsite

Sonax 237300

Produs nou

Atentie, stoc limitat!

Lei 37.90 TVA inclus

More info

Compus pe baza de solventi pentru îndepartarea eficienta a peliculelor de grasime si ulei de pe suprafetele vopsite. Pregateste aceste suprafete pentru tratamentul cu solutii de protectie cu efect îndelungat, cum ar fi Sonax Extreme Protect Shine Hybryd Npt sau alte sealant-uri sau ceruri auto.

De asemenea, este ideal pentru controlul rezultatelor operatiunilor de polish-are (holograme) și de asemenea pentru a va asigura ca stratul de vopsea este fara ulei/grasime inainte de a aplica coatingul, sealantul sau ceara.

El este ideal daca doriti o lustruire lipsita de holograme sau ca tratament degresant.

Mod de utilizare:

Daca este necesar decontaminati cu argila suprafata vopsitã. Pulverizati SONAX Solutie pentru pregatirea suprafetelor vopsite. Suprafata tratata poate sa fie uscata sau acoperita cu rezidurile de polish. Stergeti imediat suprafata cu o laveta din microfibra. Asigurati-va ca utilizati mereu o parte curata a lavetei. Nu exercitati presiune cand indepartati solutia deoarece pot sa apara zgârieturi!

Este atât de ușor de utilizat, amestecul de alcool este unul potrivit, astfel o dată pulverizat pe vopsea se sterge usor, nu lasa urme si vopseaua este complet curată, fără riscul de a o deteriora.

Mod de prezentare: 1 buc.,  aerosol 400ml

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sonax Profiline Lack Prepare - Spray pregatire suprafete vopsite

Sonax Profiline Lack Prepare - Spray pregatire suprafete vopsite

Accesorii